Uz. Dr. Ender Vardar Asistan Memnuniyetsizliği Hakkında Geri Bildirim

02 Ocak 2024 17:13

Merhaba, E**** Bey'e üç aya yakın düzenli olarak gittim, maalesef ağır aksak ilerleniyor. Kendisi ilgili, anlamaya ve yardımcı olmaya çalışıyor ama asistanınız E**** Bey, size uygun değil. Kapıdan girer girmez homurdanmalar, 'Sizi geç aldık, bu saatte seans mı olur? Biz de eve gidip dinleneceğiz. Saat kaç oldu?' demesi, idrar kabını kafanıza atar gibi masaya koyması, POS cihazınız bozuk 'Bu bizim sorunumuz değil.' diyerek A**** Hanım'ın para çekene kadar binbir laf etmesi, insanı gerçekten demoralize ediyor. Biz paramızın karşılığını almaya geliyoruz, kimse babasının hayrına iş yapmıyor. Hiç uygun biri değil, profesyonel davranmıyor. İnsanlar oraya sorunlarını çözmeye, kafalarını sakinleştirmeye geliyor ama asistanınız daha kapıdan girerken insanı geriyor. Size ve kurumunuza uygun bir asistan değil. Bir kere bile gülerken görmedim, bir 'Nasılsınız, gününüz nasıl geçti?' gibi basit bir nezaket bile yok, sürekli asık bir suratla karşılıyor. Saygısızca davranıyor. Size gelmek isteğimi kaybettiriyor, bunu açıkça ifade etmek istedim.

Menekşe
Menekşe

Dilara hanim iyi aksamlar, Dr. Ender Vardar hakkında yorum yapmanızı rica etsem, tedaviye devam ettiniz mi? Memnun kaldınız mi? Zayiflama konusunda gitmeyi düşünüyorum, yeterli referans bulamadım. Bilgi verirseniz sevinirim. Menekse

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Bekleme Süresi Ve İlgisiz Çalışanlar Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

16 Ekim 2025 12:20