Uyumsoft İle Sözleşme Sorunu Ve Haksız Fatura Kesimi

Uyumsoft İle Sözleşme Sorunu Ve Haksız Fatura Kesimi
04 Kasım 2024 12:23

Daha önce Uyumsoft ile e-belge saklama sözleşmesi yaptık. Ödemelerimizi düzenli olarak yaptık. Sonrasında sözleşmemizi bitirdik. Fakat Uyumsoft'tan kesmiş olduğumuz faturalara ihtiyacımız oldu. Çalıştığımız süre boyunca, saklama ücretlerini de ödememize rağmen bizden ödeme aldılar. Sözde 1 senelik sözleşme yaparak bu faturalara erişim sağladık. Bu çok doğru olmayan bir hareketti. Sözde yaptığımız bu sözleşmenin 1 seneyi geçtiği için tekrar fatura kestiler. 1 seneden fazla olmasını isteseydik zaten bir seneden fazla yapın derdik veya öncesinde arayıp uzatın derdik. Bizim hiçbir talebimiz olmadan sözleşmeyi uzatmışlar ve fatura kesmişler. Bu faturanın iptal edilmesini rica ediyorum. Kendim de mali müşavirim. Bir daha da asla Uyumsoft'u kimseye tavsiye etmeyeceğim.

uyumsoft-ile-sozlesme-sorunu-ve-haksiz-fatura-kesimi-1.pdf
04 Kasım 2024 13:35 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede bilgi vereceğiz. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Uyumsoft Bilgi Sistemleri

07 Kasım 2024 17:56

Değerli Müşterimiz, Memnuniyetiniz bizim için önemlidir, Bildiriminize ilişkin sorununuz ilgili departmanlarımıza iletilerek çözümlenmiştir. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Uyumsoft Bilgi Sistemleri

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Gereğini Arz Ediyorum

06 Ocak 2024 23:31