Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 01:29

Merhaba, Kocaeli 41 Burada U.S. Polo ile ilgili şikayetimi dile getirmek ve çözüm bulunmasını istediğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. Geçen sene Ocak ayında Malatya AVM'deki U.S. Polo'dan 1.680 liraya bir mont almıştım. Daha sonra fermuar ile ilgili bir sıkıntı yaşadım. Mart ayında Kocaeli Sembol AVM'deki U.S. Polo, fermuarı değiştirerek bana tekrar ürünü verdiler. Bu sene üçüncü giymemde dikiş yerlerinden yavaşça açılmalar başladı ve 41 AVM'deki U.S. Polo'ya ürünü götürerek çözüm bulunmasını istedim. Bana Sembol AVM'ye gitmem söylendi. İlk başta neden diye sorduğumda, orada değişim yapmışım gibi anlamsız geldi. Gidemeyeceğimi söyledim. Ürünü incelemeye gönderirsek bir ay montsuz kalacağımı, en iyisi göndermeyelim, ürünü aynı ürünle değiştirelim ama bedeni yok. Hafta içi gidersem ürün gelecekmiş. Ben de aynı ürünün bana tekrar aynı sıkıntıyı yaşatacağını, açılma olabileceğini söyledim. Onlar da o zaman aynı değerde başka bir ürün alabileceğimi söylediler. 1.680 liralık. Bu sene bu mont 2.580 lira olmuş. Neden ben 2.580 liralık montu geçen seneki fiyatla eş değer bir şey almak zorundayım? Aynı ürün geçen sene 1.680 lira iken, diğer ürünler de eş değer fiyatlardaydı. Kaldı ki bu sene bu değerde bir mont var mı artık? Bana hiçbir şekilde yardımcı olmayarak 'Çok soru soruyorsunuz' dediler. Müdür hanım üstelik tersledi. Şikayetçiyim ve çözüm bulunmasını istiyorum. Ürünümün garanti süresi bittiğinde değişim de yapamayacağım büyük ihtimalle, giymediğim ve giyemeyeceğim bir mont için U.S. Polo gibi bir markadan bunları beklemezdim açıkçası.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 14:33
Us Polo Ürününe Sahip Çıkmıyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 19:57
Polo'dan Aldığım Montta Hayal Kırıklığı
Soner sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 12:16
u-s-polo-assn-kurumsal-sirketinin-yaptigi-keyfi-siparis-iptalleri-1.pdf
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 09:22
Us Polo Nun Bayilerin Ürünlerine Sahip Çıkmaması.

29 Haziran 2023 21:09