UEDAŞ Çalışanları Ve Onların Sorumsuzlukları!

14 Aralık 2023 12:04

UEDAŞ çalışanları ve onların iş takibi konusundaki aşırı titizlikleri! Faturamı ödemekte geciktiğim için mühür konuldu. Bu kısma kadar anlayış gösterebilirim. Ancak ardından elektriğim açılmıyor. Günler, haftalar geçiyor ve kimsenin ilgisini çekmiyor elektriksiz nasıl yaşayacağım. Durumdan ötürü mecburen koyulan mührü açmak zorunda kalıyorum ve bu sefer de keyfi bir şekilde tekrar mühür açma gerekçesiyle ceza kesip beni elektriksiz bırakıyorlar. Siz nasıl insanlarsınız? Görevinizi doğru icra etmediğiniz için hem ceza ödemek zorunda kalıyorum hem de elektriksiz kalıyorum. Yıllarca İstanbul gibi bir şehirde yaşadım ve böyle bir durumla karşılaşmadım. Ne elektriği açıyorsunuz ne de mühürle ilgili bir çözüm sunuyorsunuz, beklememe rağmen kimse gelmiyor. Ancak mührü kendim açtığım zaman nedense hemen kapıda beliriyorsunuz. Bu duruma sebep olan her kimse, gerçekten yoruldum!

16 Aralık 2023 16:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Ceylan Y., Söz konusu talebinizle ilgili olarak tarafınızla iletişim kurulmuş olup, gerekli bilgilendirmeler sağlanmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

26 Kasım 2024 12:00
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 00:10

17 Nisan 2024 10:31
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 21:05
Elektrik Kesintileri Yüzünden Ev Aletleri Tehlikede