İrem
03 Kasım 2024 23:54

Ülker Çizi Vic zeytinyağlı kekikli krakerimin içinden kıl çıktı. Üretim numarası A310815-206:23 olan ürünün içinden çıkan kıl çok rahatsız ediciydi. Ülkenin en güvenilir markalarından biri olan Ülker markasına hiç yakıştıramadım ve tüm güvenim kırıldı. Umarım gereken tüm önlemler alınır.

05 Kasım 2024 12:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Murat
08 Mayıs 2024 18:36

Salih
07 Ağustos 2024 16:21

Asuman
31 Ekim 2024 23:53
Ayse sonuçtan memnun

25 Kasım 2023 02:59
"Yaşanan hijyen zaafiyeti çok büyük ve bence asla olmamalıydı, ama en azından firmanın bu konuda benimle hemfikir olması sevindirdi. Gerek telefonla ulaşan gerekse kapıya gelen yetkili bu konuda yaşattıkları mağduriyetten dolayı defalarca özür dilediler ve en önemlisi sorunlu olan ürünü paketiyle birlikte teslim alıp inceleyeceklerini belirttiler. Umarım inceleyip konunun muhataplarına gerekli uyarıları yapmışlardır. Benim için en önemli kısım konuya gösterdikleri bu hassasiyetti, hediye vs. Beklentisi ile değil sadece bu durumdan haberdar olsunlar tekrar yaşanmasını önlesinler diye ulaşmak istemiştim. Özür mahiyetinde gönderdikleri küçük hediye paketine gerek yoktu, nezaketleri için kendilerine teşekkür ederim."

Sultan
28 Haziran 2025 02:02