Mehmet sonucu yetersiz buldu

26 Kasım 2023 16:32

Ülker Çizi markasına ait bir üründe kusurlu bir durumla karşılaştım. Çizi bisküvisinin hamurunun içerisinden, insan vücuduna ait bir göğüs kılı çıktığını fark ettim. Ürün pişirildikten ve paketlendikten sonra bu durumu fark etmem, neredeyse tüketim aşamasına gelmişken oldu. İlginç bir şekilde kılın bulunduğu Çizi bisküvisi kırık durumdaydı ve bu sayede farkına varabildik. Üretim sırasında çalışanların daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Bu tür bir olayın yaşanması, markaya olan güvenimi sarsmakla birlikte bundan sonra Çizi bisküvilerine karşı bir soğukluk hissetmeme neden oldu. Ürün güvenliği ve hijyen konusunda daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

27 Kasım 2023 11:45 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra

Ülker Paketli Gıda Ürünlerinde Hijyen Sorunları
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
18 Şubat 2024 11:44
"Kusurlu ürünü incelemek için gelip aldılar gelirken şıklık yapıp Ülker 4 parça hediye göndermişler müşteri memnuniyetine önem vermeleri beni çok mutlu etti ürünü almaya gelen abi çok kibardı gelmeden önce teyit etti birkaç sefer ayrıca böyle kibar çalışanları olmasından dolayıda teşekkür ederim"

Simge
25 Haziran 2023 02:24