Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Kitap Ücretleri ve Eğitimde Fırsat Eşitliğinin İhlali

02 Ekim 2024 13:51

Uğur Okulları'na kayıt yaptırırken çocuğumun kaliteli bir eğitim alacağına ve öğrenci odaklı bir yaklaşımla karşılaşacağımıza inanarak tercih yapmıştım. Ancak karşılaştığımız kitap ücretleri, beklentilerimizi büyük ölçüde boşa çıkarmış ve aile bütçemi sarsmıştır.

Özellikle bu yıl talep edilen kitap ücretleri aşırı derecede yüksek olup, makul sınırların çok üzerinde bir fiyatlandırma yapılmıştır. ₺38.550 gibi uçuk bir rakamın sadece kitaplara ayrılması, maddi açıdan beni zora sokmaktadır. Eğitim hakkının temel bir insan hakkı olduğu bir ortamda, böylesine yüksek ücretlendirme, eğitimde fırsat eşitliğine ciddi bir darbe vurmaktadır.

Dahası, okul kitapları alınmadığı için Metodbox ödev uygulaması da kısıtlandı. Canı gönülden diliyorum ki; Allah 100bin türlü cezanızı versin.

Yönetimin bu konuda hiçbir şey yapmayacağını biliyorum bunu buraya tarihe not olsun diye yazıyorum.
Kitap satın alma zorunluluğu getirerek öğrencisini Metodbox gibi eğitim araçlarından mahrum bırakmak nasıl bir aklın ürünüdür merak ediyorum.

07 Ekim 2024 10:00 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Cansu A. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

Zeliha

Çünkü Uğur okullari okul değil bir şirket ticarethane öğrenciler de onlar için birer müşteri. Ve eğitim seviyesi sıfır. Aynı zamanda çok da politikler. Gösterdikleri ve söylediklerinin aksine ilgisiz disiplinsiz sözlerine ve eğitim sistemine güvenilmeyecek tek okul ve ekibi

Zeliha

Eğitimcilerin her konuyu yalana başvurarak konuşmaları, aynı zamanda ilgisiz düzensiz disiplinsiz ve eğitimsiz bir okul.

Zeliha

İki intiharın olduğu bir okul ne kadar sağlıklı olabilir ki?.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları’nda Fahiş Kitap Ve Metodbox Ücretleri Velileri Zorluyor

15 Ağustos 20:39