Udemy Eğitimi Aldım. Açılmıyor. Çözüm İçin Cevap Bekliyorum

İhsan
09 Ocak 2024 11:29

Udemy den internet üzerinden 05 Ocak 2024 tarihinde 869.00 TL lik ders satın aldım. Kredi Kartı ile fakat dersler sisteme düşmedi. Bunu kiminle veya kimlerle irtibata geçeceğiz. Cevap bekliyorum.
Yoksa bizim paralar boşuna mı gitti. Karşımızda ne bir yetkili ne de bir telefon numarası var.

09 Ocak 2024 18:39

05 Ocak 2024 tarihinde İnternetten Kredi Kartı ile 869.00 TL'lik ders satın aldım. Aradan 4 gün geçmesine rağmen dersler benim sistemime düşmedi. Neden? Eğer dersler sisteme düşmeyecekse ücretimin iadesini talep ediyorum. Önceliğim satın almış olduğum derslerin sistemde gözükmesi.

Şikayeti Çözüldü

Aynı durum benim de başıma geldi e-mailime aldığım kursların makbuzu geldi, para çekildi ama kurslar açılmadı. Satın alma geçmişine baktığımda kursların hepsini para iadesi kısmında gördüm. Ama ben öyle bir talepte bulunmadım sebebini bilmiyorum. İadeye atmış bütün dersleri. Umarım ikimize de paramızı yatırırlar.🥲

Şikayeti Çözüldü

Benim durumun sebebini öğrendim birinin işine yarayabilir diye buraya da yazmak istedim ben kursları kardeşimin adına kayıtlı kartla ödemiştim. İadenin sebebi kartın benim Udemy profil adımla uyumlu olmamasıymış. Sistem bunu çalıntı olarak algılıyormuş sanırım. Eğer bir kurs alacaksanız ya adınıza bir kart kullanın ya da kart sahibi uygulamaya kaydolup size "kursu hediye et" kısmından kendisi ödeyip size gönderebiliyormuş. Kardeşimin adına kayıtlı karttan alışveriş yaptığım için sistem benim kurslarımı direk iadeye atmış paramın kısa sürede tekrar elime ulaşacağını temenni ediyorum🙂

Fatmanur
24 Ekim 2023 14:19

26 Mart 2025 07:23
Udemy'de Kayıp Kurs Sorunu
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
30 Ağustos 2023 19:47