Üçay Mühendislik Esnek Boru Mağduriyet

Üçay Mühendislik Esnek Boru Mağduriyet
29 Haziran 2024 16:325.325

İzmir Urla'da yaşıyorum ve üçay mühendisliğe güvendiğim için doğalgaz tesisatı mi üç ay a yaptırdım. Ancak burası deprem bölgesi olmasına rağmen esnek boru konusunda bilgilendirilmedim. Müşteri hizmetleri ile de görüştüm ancak sözleşmede yer almıyor diye yardımcı olamayacaklarını söylediler. Mağduriyetimin giderilmesini ve boruların esneğe dönüştürülmesini talep ediyorum.

29 Haziran 2024 18:46 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhabalar Ceren Hanım, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Ceren
3 Temmuz 2024 16:12

İlgileri için teşekkür ederim ancak mağduriyetin maalesef giderilmedi. Baştan bilgilendirilmediğim halde esnek boruya geçiş yapmam durumunda sıfırdan ücret talep edildi.

Üçay Mühendislik Eksik Yapılan İşler

15 Temmuz 2023 15:072.300

Üçay mühendislik İzmir Urla bölgesinden evim için doğalgaz tesisat anlaşması yaptım defalarca sorun oluştu en sonunda so...

1 Destek

4 Mart 2025 22:403.108

"Büşra Hanım'a ilgisi ve çözüm odaklılığı için teşekkür ederim."

Üçay Mühendislik'ten Doğalgaz Kurulumunda İhmalkarlık Ve Güvenlik Riski

Üçay Mühendislik’ten Alınan Doğalgaz Tesisatında Süreğen Eksiklikler Ve Çözülmeyen Sorunlar

12 Eylül 2025 11:541.909

İzmir Urla’da yaptırdığım üç evin doğalgaz tesisatı için Üçay Mühendislik’ten hizmet aldım ve her üçünde de ciddi sorunl...

1 Destek1 Yorum

İzmir Üçay Mühendislik İnsan Hayatını Hiçe Sayıyor!

2 Nisan 2024 23:294.964

"Şikayetim ile ilgilenen Büşra Hanıma hızlı ve çözüm odaklı yaklaştığı için teşekkür ediyorum. Sorunum kısa sürede çözüldü."

İzmir Üçay Mühendislik İnsan Hayatını Hiçe Sayıyor!

Tümünü Gör
Üçay Mühendislik Acil İlgilen Lütfen!

Üçay MühendislikAcil İlgilen Lütfen!

Efe
Üçay Mühendislik Peteklerde Su Sızıntısı