Nazan sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2023 19:00
Nazan'ın Teşekkür Mesajı
“İş tamamlandı. Kombi çakılır durumda. İlgilenen herkese teşekkürler”

Üçay mühendislik'ten doğalgaz için alım yaptım. Sadece kombi takıldı ve boru hattı sağlandı. Zaten apt. Mobil sistem. Baca yok. Doğal gazın ocağa olan bağlantısının hortumu boşlukta sallanıyor. Doğal olarak İzmir Doğalgaz denetime de gelemiyor. Şu an Benin Üçay mühendisliğe 3-4 aylık ödemem kaldı. Ben anlaşmayı Temmuz'da yapmışım. Parasını Temmuz'dan beri ödüyorum.
Müşteri temsilcisini arıyorum. Telefonuma 2.-3. Aramamda açıyor. Bana " çok yoğunuz" diyor. Sanki ondan kişisel bir şey istiyormuşum gibi. Firmanın müşteri temsilciliğini arıyorum. Şikayetimi Genel Merkeze gönderdiklerini söylüyorlar. Ben belirli aralıklarla sakin bir şekilde problemi dile getiriyorum ama bazı insanlar, firmalar bu dili anlamıyor. Yönetim çok kötü.
Bu arada borular takılırken binayı da incelememişler. Dış kapıdan boru çekmek için tam 3 kere duvarı deldiler. 3. De kapının köşesinden delerek başarılı oldu usta. Benim evde köstebek yuvası oldu. Usta Diğer 2 deliği alçı ile kapattı. Kapının köşesinden boru çevresine ; usta silikon vb. Geçersiniz dedi. Bunu müşteri temsilcisine (A***** Bey) ilettiğimde "Ne olacak ki silikondan, siz halledersiniz, önemsiz " tarzında bir ibare kullandı. Ben de " bu silikon meselesi benim tarafımda önemsiz ama neden sizin tarafınızda önemli " dedim. İşin anahtar teslim yapılması gereğinden bahsettim. Aralık ayındayız. Yani çalışmayan bir kombim var. Polarları giydim evde oturuyorum ama canımı sıkan soğukta oturmakta değil. Bunların peşinde koşmak. İş yaptırmaya çalışmak. Doğalgazı bakalım hangi mevsimde kullanacağım? Yaz mevsimi olası gibi onlara göre. Bir de üstüne para ödüyorum. Şaka gibi. Tabii ki hakkımı arayacağım.

02 Aralık 2023 19:09 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhabalar Nazan Hanım, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

07 Aralık 2023 15:46

Üçay mühendislik aradı ve şikayetim hakkında bilgi alındı. Buna istinaden işlemler hızlı bir şekilde başlatıldı. Baca borusu ve menfez açıldı. Doğalgaz ocak borusu ocağa bağlandı. İzmir gaz geldi ve ocağın gazı kullanıma açıldı. Son işlem kombi firması gelip gereken ayarları yapması gerekiyor. Son işlem tamamlandıktan sonra bittiğini bildireceğim. İlgilenenlere teşekkürler

08 Aralık 2023 13:40

Merhabalar Nazan Hanım, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

09 Aralık 2023 16:08

İş tamamlandı. Kombi çakılır durumda. İlgilenen herkese teşekkürler

19 Aralık 2023 22:50
Nilay sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 23:29
"Şikayetim ile ilgilenen Büşra Hanıma hızlı ve çözüm odaklı yaklaştığı için teşekkür ediyorum. Sorunum kısa sürede çözüldü."
İzmir Üçay Mühendislik İnsan Hayatını Hiçe Sayıyor!
Emre sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 15:28

06 Eylül 2023 16:52
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 17:38
Üçay Mühendislik Ana Kart Yandı Ve Kombi Bacası Problemi