Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Uber'den Çağırdığım Taksi Hem Elden Nakit Hem Kredi Kartımdan

Dilek
11 Haziran 2024 22:24

04.06.2024 tarihinde Uber uygulamasından bir taksi çağırdım. Taksiye bindik, ben kredi kartımın tanımlı olduğunu unutup elden ödeme yapabilir miyim diye sorduğumda, tabii ki ödeyebilirsiniz dediği için 114.40 TL'lik bir ödemeyi inme alanına geldiğimizde elden teslim ettim. Yarı yolda taksimetreyi açmadığını fark edip 'Tüh, taksimetreyi açmayı unutmuşum' dedi. 'Olacak abi, zaten 114.40 TL olduğunu biliyorum uygulamadan' dedim ve kendisinin iyi niyetli olduğunu düşünerek, 'Taksimetreyi açmadığımda müşteri orada gördüğünü öderim' dediğinde yapabilecek bir şeyi olmaz dedi ve taksimetreyi yarı yolda açmasına rağmen ben Uber uygulamasında yazılı olanı vereceğimi söyleyip indim ve elden verdiğim ücret 110 TL'ydi. Bir saat sonra fark ettim ki tanımlı olan kredi kartımdan da elden verdiğim ücret çekilmiş. Hemen iletişim kurdum ve bana 3 iş gününde hesabınıza yatacaktır diye bilgi verildi. Bugün ayın 11'i ve hala ulaşamıyor olmam ve hesabıma paranın yatmadığını görmüş olarak canım sıkıldı. Size yakışmadı. Uber, 110 TL'ye tamah ettiğinize inanamıyorum. Gerçekten şimdi uygulamanızı siliyor ve bir daha asla kullanmayacağıma söz veriyorum. Türkiye Uber, çalıştığınız insanları kontrol altına alınız. Geri dönüş sağlanmadığı takdirde yurt dışı bağlantınız olan Uber'e mail atacağım, bilginize.

İrem
İrem

Aynı durumda bende yaşadım acaba Uber ile nereden iletişime geçtiniz

Uber Yolculuğu Sonrası Haksız Ücret Kesintisi Ve İade Sorunu

Kamer
25 Eylül 2025 23:47
uber-yolculugu-sonrasi-haksiz-ucret-kesintisi-ve-iade-sorunu-2.jpg
uber-yolculugu-sonrasi-haksiz-ucret-kesintisi-ve-iade-sorunu-1.jpg

Özlem
30 Aralık 2024 11:43
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

Sevde
19 Kasım 2024 20:54