19 Eylül 2023 14:47

Merhabalar Şahin 2000 İe model aracımı fenni muayenesine soktum. Araç 9 adet ağır kusurdan kaldı 9 adet ağır kusurun hepsini tamamladım. 1 adet ağır kusuru yakıt\gaz deposu onaysız dendi bunun hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı ve otogaz mühendislik firmalarına sorduğumda ise tüp projesinin onaylı olmadığı ve proje çizilmesi gerektiğinin bilgisi verildi. Projesini çizdirip muayene istasyonunda vezne görevlisine vermem söyledi. Denileni yaptım. Ama araç orijinalinde enjeksiyonlu olup karbüratörlüye çevrildiği için tekrar muayeneden kaldı ve bu bilgi muayene tekrarından sonra bana bilgisi verildi. Dosya yandı. Aracımı enjeksiyon luya tekrar çevirebilmem için gerekli hiçbir yedek parçanın sıfırı orijinali ya da muadili yok aynı zamanda çıkması da yok. Araç eksoz emisyondan geçti. Yürüründe herhangi bir sıkıntısı yok bu aracı ne şekilde tekrar enjeksiyonlu haline çevirebileceği me dair bir bilgi yok çevirebilecek usta da yok 40 bin tl yi bulur diyorlar araba zaten 100 bin tl ki 9 adet ağır kusurunu yaptırmak için 30 bin tl tutarında bir harcama yaptım muayene tekrarında tek ağır kusur olarak yakız\gaz deposu onaysız yazıldığı için aracım muayene tekrarından da kaldı. Ne yok izleyeceğime dair bir bilgim yok konu hakkında yardıma ihtiyacım var

20 Eylül 2023 16:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Faruk
Faruk