Araç Muayene Sürecinde Yaşanan Çifte Mağduriyet

29 Aralık 2024 07:52

23 Aralık 2024 tarihinde aracımın muayene bitiş tarihiydi. Bende bu tarihe randevu alıp Tüvtürk muayene istasyonuna gittim. Sıram geldiğinde orada işlem yapan hanımefendi plakama yazılan bir trafik cezası olduğunu belirtip işlem yapamayacaklarını söyledi. Bende bu cezayı ödediğimi söyleyip kendilerine ödediğime dair banka dekontunu dahi gösterdim ve madem plakama yazılan bir ceza var neden sistem bana randevu veriyor. Normalde randevu alamamam gerekiyor dedim ve mağdur edildiğimi dile getirdim. Bana biz bir şey yapamayız maliyeye gidin denildi. Bende hemen maliyeye gidip durumun düzeltilmesi için dilekçe verdim. İkinci gün düzeltildi fakat bu sefer en erken muayene randevusu ileri bir tarih olan 7 Ocak 2025 tarihine bulabildim. Bu durumda araç muayenesi 2025 yılı ücretlerine tabi tutulacağı için ekstra bir mağduriyet daha yaşadım. Üstüne üstlük bu da yetmezmiş gibi 28 Aralık 2024 tarihinde bir de trafik cezası yedim muayeneden dolayı. Soruyorum size bu yapılanlar reva mı. Tarafıma yapılan bunca haksızlığın takipçisi olacağım. Durumun düzeltilmesini istiyorum.

30 Aralık 2024 16:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

20 Eylül 2023 15:24
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 13:16

Muayene İstasyonu Arızası Nedeniyle Trafik Cezası Mağduriyeti

24 Aralık 2024 12:34

03 Ağustos 2024 11:30
Selim sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 12:16
TÜVTÜRK Kategorileri