Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 03:20

Türkiye Hastanesi serüvenim Ocak ayında başladı. Triceps ağrısı ile fizik tedavi doktoru A*** A****'a gittim ve MR'a girmemi söyledi kendisi. MR sonrası omuzumda her insanda olabilecek ödem oluştuğunu ve bunun için öncelik ilaç tedavisi olduğu ilettiler. İlaç tedavisi hiçbir şekilde yanıt vermedi. Tekrar muayene oldum ve bu sefer 15 gün fizik tedavi olmamı söyledi Syn A*** A****. 10 günde geçer ama 15 yazalım dediler. Fizik tedavi ye başladım kolum daha çok ağrımaya başladı ve bu şikayetimi her seferinde yineledim. Fizik bitti tekrar MR a girmemi istedi syn A*** A****. Ödemin geçmediğini ilettiler ve ortopedi doktoruna sevk ettiler. Ortopedi doktoru B**** T**** Ş**** yanlış tedavi uygulanmış, boyunda küçük bir fıtık var ve farklı ilaç tedavisi uygulayacağız dedi. Bu tedavi de bitti tekrar ortopedi doktoru B**** T**** Ş****'e gittim. Bu sefer omuz sırt ve boyun için tekrar MR a girdim. Bu sefer ortopedi doktoru syn B**** T**** Ş**** omuzuma iğne uyguladı. Bu tedavi üstüne 1 ay geçti kolum ilk gün gittiğimden daha çok ağrımaya başladı. Şimdi soruyorum size 1 omuz ağrısı için 6 kez neden muayene oldum neden 3 aydır doğru yöntemleri uygulamadınız neden 3 kez MR'a girdim sadece insanlardan para kazanmak için miydi bu çile. Yazıklar olsun!

Alp sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 13:16

MR Cihazı Arızası Nedeniyle Mağduriyet Ve Kayıt Sorunu