Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Finans'ta EFT-Havale Limiti Sorunu: Müşteri Deneyimi Ve Engeller

Türkiye Finans'ta EFT-Havale Limiti Sorunu: Müşteri Deneyimi Ve Engeller
22 Ekim 2024 22:26

Türkiye Finans Mobil-İnternet Şubesi EFT-Havale Limiti:
Türkiye Finans'a mobil bankacılığı kullanarak şubeye gitmeden müşteri olmak için başvuruda bulundum. Beş dakikalık birkaç işlem ve on dakikalık görüntülü görüşme sonucunda başvurum olumlu sonuçlandı. Diğer bankalardaki paralarımı Türkiye Finans'taki hesaplarıma aktardım. Bir süre sonra araba aldığım için hesaplarımdaki parayı EFT-havale yoluyla ödemede kullanmak istedim lakin bankanın şahsıma koyduğu günlük 250 bin TL'lik EFT-havale limiti nedeniyle paramı istediğim zaman ve şekilde kullanamadım. Günlük EFT-havale limitini mobil-internet bankacılığı yoluyla artırmak istedim, onaylanmadı. Şube ile görüşmem istendi, Edirne şubesini aradığımda şubeyi gidip imza atmadan limit artışı yapamayacaklarını söylediler. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, onlar da limit artışı yapamadılar. Paramın bir kısmı hâlâ bankada duruyor ve kullanmak için yeni günü bekliyorum. Müşteri olurken ve parayı bankaya yatırırken şubeye çağırmayan, imza istemeyen Türkiye Finans kendi paramı istediğim şekilde kullanmak isteyince bir sürü engel çıkardı, şubeye gidip imza atmamı şart koştu. Birkaç gün içinde Türkiye Finans'taki tüm paramı çekip hesaplarımı da kapatacağım. Başka bankaların günlük bir-iki milyon EFT ve havale limiti tanımladığı bu devirde günlük 250 bin TL'lik EFT, 160 bin TL'lik havale limiti olması ve artırım istendiğinde zorluk çıkarılması saçmalıktan başka bir şey değildir.

23 Ekim 2024 14:55 (Şikayetten 16 saat sonra)
23 Ekim 2024 15:03

Türkiye Finans Mobil Müşteri Olma Sorunu

03 Aralık 2023 23:54

Türkiye Finans Mobil'den Müşteri Olamıyorum

19 Eylül 2023 15:22

EFT Limitimi Yükseltemiyorum, Banka Verdiği Sözü Tutmuyor

19 Temmuz 2025 16:16
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 11:49
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 15:53