14 Mayıs 2024 18:53

Extra limitimde Kapama bekleniyor yazıyor. Şimdiye kadar bir çok defa extra limit kullandım. Çoğu zaman zamanından önce kapattım veya taksitlerini zamanından önce ödedim. Ekstra limitte limitim görünüyor, ekstra limite bağlı kart da açık görünüyor buna rağmen limitimi kullanamıyorum, alışveriş yapacağım sitelerde kart geçersiz ya da geçersiz kart numarası yazıyor. Medem kullandırmayacaksınız niçin ekranda kullanılabilir limit gözüküyor?
İkinci bir konu da banka personelinin bu konuda yetersiz bilgiye sahip olması. Çağrı merkezini üç kere aramama rağmen üç arayışımda da farklı cevaplar aldım. En son çağrı merkezi şube ile görüşmemi istedi. Şube ile görüştüm, şube çağrı merkezinin talep açması gerektiğini söyledi, çağrı merkezini tekrar aradığımda, kendilerinin talep açamadığını, şube ile görüşmem gerektiğini söyledi. Anlamsız bir bilgisizlik var. Sonuç olarak, bir limitim ekranda görünüyor, açık olduğu da görünüyor. Ama kimse neden kullanamadığımı bilmiyor. Ya kullandırın, ya da ekranımdan kaldırın. Tüm günüm Türkiye Finansı aramakla geçti. Kredi kartımın da limiti var ama extra limitten almak istiyorum. Acil bilgili bir çalışan ya da şubemin dönmesini rica ederim.

15 Mayıs 2024 08:38 (Şikayetten 13 saat sonra)
15 Mayıs 2024 09:28

30 Haziran 2023 10:37
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Ekstra Limit Onaylandı Ama Kullanılamıyor, Mağduriyetim Devam Ediyor

09 Ekim 2025 11:07

Türkiye Finans Extra Limit Kapama Bekliyor ( Sm Tarafından )

15 Eylül 2023 01:33
Türkiye Finans Extra Limit Kapama Bekliyor ( Sm Tarafından )