Türk Eczacılar Birliği Ayak Bilekliği Büyük Geldi.

Türk Eczacılar Birliği Ayak Bilekliği Büyük Geldi.
27 Haziran 2024 22:23

Merhaba, İzmir (O****** B**) Bostanlı Aysan Eczanesinden ayak bilekliği var mı dedim. Getirtebileceklerini söyledi. Doktorun önerisini gösterdim. Ancak gelen bileklik çok büyük geldi. 350 TL ödediğim bilekliği değiştirmesini istedim. Denediğim için değiştiremeyeceğini söyledi. Depodan istemeden önce ayak bileği izin inceliğine bakması gerekmez miydi? Kullanmayacağım ürüne boşuna para verdim. Değiştirilmesini talep ediyorum. Ya da para iadesi

28 Haziran 2024 07:19

Bilekliği denemeden nasıl anlayacaktım, ayrıca eczacının bileğe uygun olması için ölçüm yağması gerekmez miydi?

05 Temmuz 2024 07:39

Hala bu şikayetim yanıt gelmeyişi şaşırtıcı. Eczacı bey bilmediği işi neden yaptı. Ayağıma büyük gelen bir aparatı nasıl takayım. Bol gelen koca bileklik. Nasıl iade alınmaz. Ayrıca alınan her malın koşulsuz iade hakkı yok mu? Aldıktan bir saat sonra kullanamadığım için götürdüm. Değiştirmesini rica ettim. Hatta başka bir şey de alabilirim dedim. Ama o kibar bey birden kabalaştı. İadenin gerçekleşmesini rica ediyorum.

05 Temmuz 2024 07:45

Markanın ilgisiz kalması da anlaşılır gibi değil. Sadece medikal de satılsın o zaman ki deneyip alalım. Getirttim almak zorundasın mantığı da ne? Hem param gitti. Hem de problemim çözülmedi ki bilekliği hiç çıkarmadan 3 ay kullanmalıyım. Numarası olmayan standart bileklik olabilir mi? Ayağıma fayda yerine daha fazla zarar verecek bir aparatı nasıl kullanayım. 350 lira için düştüğümüz duruma bakın.

28 Haziran 2023 02:50

Türk Eczacılar Birliği Eczane Şikayet Bornova Çınar Eczanesi