Emine sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2024 21:46
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“Ücret iadesi yapıldığı için çok teşekkür ederim. Ancak müşteri hizmetlerinde benimle iletişime gecen hanımefendi asla ürüne ait bir eleştiriyi kabul etmedi. Ürünün çok satıldığını, sorunun bende olduğunu kast etti bir nevi ama yine de iade edileceğini belirtti. Sadece kendilerini geliştirmek için çabalayacaklarını belirtmesi yeterliydi. Çok defa marzipan yedim, bu marzipan değil. İstinye şubesinde iadeyi gerçekleştiren çalışana da ayrıca teşekkürler, çok ilgililerdi.”

Tuğba Kuruyemiş'ten badem ezmesi aldım. Badem ezmesi diye aldık, içinde %45 badem ezmesi olduğunu iddia ediyor, ancak tadı pirinç lapası ve şeker tadındaydı. İçinde belirttikleri kadar badem olduğunu düşünmüyorum. Ben badem ezmesini iyi bilirim, her çeşit marka yemişimdir, hayatımda bu kadar kötü bir sözde badem ezmesi yemedim. Parasının hakkını kesinlikle hak etmiyor. Paramı iade istiyorum.

30 Ağustos 2024 12:07 (Şikayetten 14 saat sonra)
Emine
Emine
06 Eylül 2024 10:56

25 Eylül 2024 12:25

Değerli müşterimize teşekkür ederiz.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Badem Ezmesi Hayal Kırıklığı Ve Destek Hattı Sorunu

25 Aralık 2024 17:24
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 18:07
Tuğba Kuruyemiş Kasada Haksız Fiyat Uygulaması
B. T. sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 22:31
Burcu sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 21:36
"Şikayetim üzerine firma yetkililerinden Nermin hanım hemen dönüş sağlayıp ürünün iadesi konusunda yardımcı oldu. Kendisine ve firmaya teşekkür ederim"
Tuğba Kuruyemiş Acı Tat Veren Mahlep Ürünü İle Hayal Kırıklığı
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 14:11
Tuğba Kuruyemiş Bayat Ürün Satıyor Ve İade Almıyor.