Tuğba Giyim Kalitesiz Ürün Ve Müşterinin Azarlanması!

02 Mayıs 2023 16:44

25 Mayıs 2023 18:45

Tuğba giyim mağazalarından almış olduğumuz çanta fermuarı aynı gün bozuldu çok kalitesiz bir ürün ve özellikle Diyarbakır Ceylan Karavil de çalışan ekip müşteriye karşı tamamen saygısız ve ilgisizler ve sorunumuza ne genel merkez ne de mağaza çözüm bulmadı alışveriş edilecek bir kurum değil maalesef

25 Mayıs 2023 18:44

01 Mayıs 2023 19:20

Diyarbakır Ceylan Karavil AVM de bulunan Tuğba giyimden aldığımız 601 TL lik çanta 1 gün demeden fermuarı bozuldu mağaza yetkilisine durumu izah etmemize rağmen kötü bir üslupla bizi tersleyip iade alamayacağını söyleyerek bizi dışarıya çıkarttı Tuğba giyimi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

03 Mayıs 2023 09:02 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Tuğba Müşteri Hizmetleri

25 Mayıs 2023 18:40

Kesinlikle ilgilenmediler ve çözüm üretmediler arkadaşlar buradan tarafını da a ulaşım sağlanmıştır deyip sanki çözüm üretildi gibi lanse ediyorlar samimi bir firma değil kesinlikle alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum

13 Nisan 17:25
ambalajsiz-ve-defolu-ceket-gonderimi-musteri-hizmetinden-cevapsizlik-1.jpg
Seda sonuçtan hiç memnun değil

İlk Yıkamada Tüylenen Hediye Takım Şikayeti

26 Mart 23:48