Hakan sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 17:09

12/10/2024 tarihinde Tudors Ovacık Ankara Forum AVM şubesinden almış olduğum 3 adet L gömleğin 2'sinde ilk yıkamada, 1 adetinde ise ikinci yıkamada ciddi bir çekme meydana gelmiştir. 28/10/2024 tarihinde ürünleri iade etmek istediğimde ise fabrikaya incelemeye gönderilecek denilerek ürünler alınmıştır. 11/11/2024 tarihli ürün inceleme raporunda, ürünlerde oluşan deformenin kullanıcı/yıkama kaynaklı olduğu tespit edilmiştir denilerek tarafıma iade edilmiştir. Ürünleri ilk aldığım gün sadece 30 derece suda başka markalara ait gömleklerle makineye atarak yıkamıştım; diğer marka gömleklerimde bu şekilde bir sıkıntı yaşanmamıştır. Diğer gömlek ise ikinci yıkamada çekilmeye başlamıştır. Tudors Ovacık Ankara Forum AVM şubesinden ilk defa ürün aldığımı, ürünü pazarlayan kişinin ürünlerinde hiçbir şekilde çekme veya başka bir sıkıntı olmayacağını, herhangi bir sıkıntı olduğunda çözüm üreteceklerini söylemelerine rağmen bir gömlek almak için girdiğim mağazadan kampanya var denilerek 3 adet gömlek tarafıma satılarak mağdur edildiğimi düşünüyorum. Tudors marka gömlek alacakların şikayetvar.com sayfasını inceleyerek ürün alıp almamaya karar vermeleri bence iyi olacaktır. Yıllardır gömlek kullanıyorum, hayatımda ilk defa gömleğin çekildiğini gördüm. Bir defalık yapmış olduğum alışveriş bana iyi bir ders oldu. Bir daha bu marka mağazanın kapısının önünden bile geçmeyeceğim. Ürünlerin iadesi ile ilgili Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak hakkımı sonuna kadar arayacağımı bildirmek isterim.

26 Kasım 2024 10:08

Tudors firması veya mağaza hiçbir şekilde geri dönüş yapmayarak ne kadar ürünlerinin arkasında durduklarını bir kez daha göstermiş oldular.

27 Kasım 2024 09:14

17.11.2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti başvurusu sonucu Tudors firmasından 22.11.2024 tarihinde savunma istenmiştir. Sonucu bekleyeceğiz artık.

08 Ocak 20:07

20.12.2024 tarihinde gündeme alındı. Sonuç bekliyorum artık.

15 Ocak 22:41

08.01.2025 tarihinde karara bağlandı gözüküyor. İnternette araştırma yaptım tebligat gelmesini beklemem gerekiyormuş.

Durdu

Sonuçtan haber var mı Hakan bey

Hakan

20.12.2024 tarihinde gündeme alındı olarak gözüküyor sistemde. Yakın zamanda cevap gelir diye düşünüyorum.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 21:54
Tudors Gömlek Defolu Üründen Kaynaklı
Tudors Gömlek Defolu Üründen Kaynaklı
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 18:12

02 Eylül 2024 23:38