Merve sonuçtan hiç memnun değil

Trg Hospitalist Yenidoğan Yoğun Bakım

Trg Hospitalist Yenidoğan Yoğun Bakım
20 Aralık 2023 17:13

TRG Hastanesi'nde yeni doğan yoğun bakım ünitesine bebeğinizi bırakmayın. Bağcılar Devlet Hastanesi tarafından buraya yönlendirildim. Bebeğim 17 gün kaldı ve bugün taburcu edildi. Kesinlikle iyileşme olmadı, durumu daha da kötüye gitti. Üstelik bebeğime gereken bakımı yapmamışlar; altı pişikten kabarmış ve ağzı pamukçuk olmuş, bembeyaz durumda. Ayrıca bebek emzirme odası yok, süt götürseniz de vermiyorlar. Philips Avent marka biberonumu kaybettiklerini söylediler. Yani eşyaları ve sütleri karıştırıyorlar. Hemşireler kesinlikle ilgilenmiyor, doktorlar ilgisiz. Bebeğimi 17 gün sadece para kazanmak uğruna orada tuttular. Çocuğumun o halini gördüğümde perişan oldum. Bebeğinizi orada tutmayın, beni bir ücret karşılığında ambulansla başka bir hastaneye götürün ama bu insanların eline bırakmayın. Bu kişilerde ne merhamet var ne de vicdan. Çok yazık, bir bebek en çok annesine ve sütüne ihtiyaç duyar. Koskoca yoğun bakımda bile bir emzirme odası yok. Bebeğimin fotoğrafını paylaşıyorum.

Yorumlar (19)

Emre

Şimdi söylediğimi anladinizmi hanımefendi inşallah size vesile olabilmişimdir çocuğunuzu oradan almışsınızdır Yenidoğan çetesi mağduruyum ben size zamanında yazmıştım buradan çocuğunuzu alin diye şüphelenmesinler diye burda tam yaşadıklarımızı yazamamıştım ama benim çocuğumu engelli bıraktılar bunlar Umarım çocuğunuzu sağ salim almışsınızdır ben üzerime düşeni yapmak istedim size karşı

Emre

Yok hayır merve hanim vardı aşağıda yorumlarda ona yazdım daha önce de söylemiştim kendisine direk alin çocuğunuzu oradan diye Umarım dikkate almışlardır

Merve

Ben delal hanımı merak ediyorum bebeğinin durumunu

Merve

Merhaba emre bey bana diyorsanız ben oğlumu aldıktan sonra şikayeti yazmıştım zaten yaşadıklarınıza çok üzüldüm umarım şikayetçi olmuşsunuzdur

Pelin
Pelin

Merhaba doktorunuz kimdi bu benim için çok önemli lütfen doktorunuzun ismini yazarmisinz

Fırat

Ben Sözcü TV'den Fırat Fıstık. Mağduriyetinizi haberleştirmek istiyoruz. Rica etsem [email protected]'a bir mail atabilir misiniz? Teşekkürler, iyi günler.

Delal

Merhaba benim bebeğim de yaklaşık 10 gündür yoğun bakımda yazdıklarınızı okudum da endişelenmeli miyim

Merve

Delal hanım gördüyseniz bana dönüş yapın lütfen bebeğinizin durumu nasıl oldu?

Ömür
Ömür

Merhaba bebeğiniz taburcu oldu mu? Neden kuvöze alındı acaba? Benimde bebeğim orada 60 gün oldu hala taburcu olma gibi bir durumdan bahsetmiyor doktor.

Delal

Bakın Allah rızası için dedim insan bir bebeğin üstünden dalga geçecek kadar kötü olamaz eğer dedikleriniz doğruysa numaranızı verin eşim sizi arasın

Delal

Bildiğim cokşey var dediniz numaranızı verseniz eşim sizi arasa gerçekten dedikleriniz doğruysa eğer lütfen bakın Allah rızası için dalga geçmeyin bizimle

Delal

Benim bebeğim yaklaşık 11 gündür orada biz görüş günleri gittiğimiz de bebeğim gözle görülür şekilde iyileşme vardı bakın lütfen dürüst olun zaten günler geçmek bilmiyor lütfen bir anneyle dalga geçmeyin

Emre

Öncelikle telaşlandırmak istemezdim sizi kusura bakmayın ama bebeğimiz bakımsızlıktan ölümden döndü 3 gün içinde çok kotu duruma geldi bebeğimiz ne doktor var ne hemşire hemen oradan alin bebeğinizi başka bir hastaneye tasiyin.

Delal

Daha detaylı bilgilendirir misiniz beni

Emre

Hocam o hastaneyle ilgili bildiğim çok şey var burda yazamiycagim lütfen ilk fırsatta bebeğinizi oradan kurtarın yalvarıyorum size

Delal

Peki bu bilgileri kimden aldınız anne olarak şu an içim hiç rahat değil bebeğinizi oradayken hiç emzirme şansınız oldu mu bir de orada bebeklerin fazla gün kalmaları onların neden işine gelsin ki

Merve

Merhaba bebeğim oradayken birkaç aileyle konuşma fırsatı buldum onlarda aynı benim durumumdaydı hemşireler bebeklerin sütlerini vermiyor eşyaları karıştırıyorlar insanlar çaresizce mecbur kalıyor ben bebeğimi oradan aldıktan sonra perişan oldum bebeğimin altını çok kötüydü ağzı pamukcuktu fotoğrafta var çok ilgisizler doktor da hemşirelerde ne yazık yani bir emzirme odası dahi yok olması gerekirken sonradan öğrendim verdiğimiz mamaları vermiyorlarmış eczaneye satıyoelarmış neyse size kalmış ama ben bebeğimi oradan almaya calstım fakat imkanım yetmedi çıktıktan sonra özel bir doktora götürdüm Allah şifa versin rabbim kimseyi düşürmesin oraya

Hastane Doğum Sürecinde Yaşanan İhmaller Ve Sonuçları

21 Ekim 2024 03:07