Mehmet sonuçtan memnun

22 Ekim 2024 16:18
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Müşterinin talebinin mümkün olmadığı ve müşterinin zorlayıcı ve ısrarlı takibinde bile süreci çok iyi yöneten, çok hızlı geri dönüş yapan bir ekip var gördüğüm kadarıyla. Bu beni sonuçtan daha çok memnun etti açıkçası. TP-Link markasına olan güvenimi yeniden tesis etti. Teşekkür ederim bu yaklaşımınız için.”

Ekim 2023'te TP-Link Tapo RV30 Plus robot süpürge aldım. 8-9 ay sürekli sorunsuz kullandığım cihaz süpürmeye başlar başlamaz haritaları kaydırmaya ve şarj istasyonunu bulamamaya başladı. Aynı sorunu birebir yaşayan kullanıcılara denk geldim TP-Link forumlarında. TP-Link Türkiye ile iletişime geçtim ve cihazı servise aldılar. Tamir edildiğini söyleyip iade ettiler fakat değişen bir şey olmadı. Tekrar servise istediler ve yine tamir edildiğini söyleyerek geri gönderdiler. Tüm bu süreç 3 ay sürdü elbette ve "kutu yap, kargoya git, kutuyu al, kutuyu aç, şimdi başa dön" döngüsü içerisinde döndük durduk. Süpürge halen çalışmıyor ve biraz süpürdükten sonra olduğu yerde kalıyor. Ürünün garanti süresi içerisinde aynı arızayı 2 kez yapması ve 3 aydır cihazı kullanamıyor olmam nedeniyle Garanti Yönetmeliği'nden ileri gelen hakkım olan "cihazın ayıpsız olan yenisi ile değiştirilmesini" talep ettim. "Yenisinin ellerinde olmadığını, para iadesi yapabileceklerini" söylediler. Cihazı 11.999 TL'ye aldığımı fakat şu anki amazon.com.tr satış fiyatının 17.431 TL olduğunu, dolayısıyla "ya yeni cihazı ya da birebir yeni cihazı alacak ödemeyi" talep ettim. Firma ise Tüketici Hakları ve kanun yokmuşçasına adeta "işinize gelirse, ya 12 bin TL'yi alırsınız ya da hiçbir şey" diyor ve yeni cihazı da göndermiyor. Halbuki cihaz piyasada satılan bir cihaz. Ayıplı cihaz nedeniyle, yeni ürün alırken arada oluşan 5.432 TL farkı benim karşılamamı bekliyorlar. Ben cihazı istediğim için tekliflerini kabul etmedim. Konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım. Öte yandan bugüne kadar TP-Link'in neredeyse tüm akıllı cihazlarını (kamera, modem, Hub, sıcaklık sensörü, akıllı priz, range extender, Smart lamb) satın almıştım. Bana 17 bin TL'den daha büyük bir ders vermiş oldular. Evinde 15 adet TP-Link ve Tapo akıllı cihazı bulunan benim gibi bir TP-Link kullanıcısını bile TP-Link ve Tapo marka cihazlardan soğutmayı başardıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. Kendileriyle ne kadar gurur duysalar azdır!

23 Ekim 2024 10:35 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili web sayfamızdaki canlı destek kanalımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla TP-Link Türkiye

24 Ekim 2024 09:37

TP-Link'ten tarafıma telefonla tekrar ulaşıldı. Nazik ve samimiyetle birebir değişimin cihaz ellerinde olmadığı için yapılamadığı iletildi. Sadece fatura tutarı üzerinden iade yapılabileceği aktarıldı. Açıkçası tüm süreci o kadar hızlı geri dönüş yaparak, profesyonelce ve iyi yönettiler ki, sonuçta benim istediğim birebir değişim çözümü mümkün olmasa da, markaya olan güvenimi yeniden tesis ettiler. Üzülerek cihazı geri gönderiyorum. Fakat kendilerine bu profesyonel yaklaşımları için tekrar teşekkür ediyorum.

24 Ekim 2024 09:40

Nadir sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 15:56

03 Şubat 2025 00:34
Garanti Kapsamında Yüksek Ücret Talebi
Sefer sonuçtan hiç memnun değil

Sefer
17 Mayıs 2024 16:42
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
10 Aralık 2023 00:34
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
09 Ağustos 2024 13:26