Amazon'dan Alınan TP-Link Kamera Sorunu: Teknik Servis Yanıt Vermiyor

30 Kasım 2024 05:01

27 Ağustos tarihinde Amazon'dan 2 adet TP-Link Tapo C320WS kamera aldım. Birini evimin ön tarafına diğerini arka tarafa koydum. O tarihten 6 Kasım tarihine kadar hiç sorun yaşamadım. 6 Kasım tarihinde arka kameram gece puslu çekmeye başladı. Gerekli kontrolleri sağladım kullanıcı kaynaklı bir şey olmasın diye. Tüm Network vesaire işlemleri test ettim hala puslu çekmeye devam etti. Ürünün bulur depolaması olduğu için sorunu video olarak da çekmiş bulundum. Elimde 5 Kasım tarihinde yani sorun yokken çekilen görüntü ile 6 Kasım sorunun başladığı tarihin görüntüleri mevcut. Buna rağmen ürün teknik servisten sorun yok raporu ile geri dönüyor. Buraya görüntüleri yükleyeceğim ve kamerada ki sorunu tüm kullanıcılar ve kullanmayı tercih edecekler görsün istiyorum. Ge tabii ki yetkililer. Umarım bu elimde ki delilli video kayıtlı sorun kısa sürede çözülür.

02 Aralık 2024 16:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili web sayfamızdaki canlı destek kanalımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

19 Aralık 2024 13:20

Ürünün arızalı olduğunu kabul etmediniz orada bir mağduriyet yaşanmıştı zaten tekrar tekrar servise gitmişti. Şimdi ürünün arızalı olduğunu onayladınız ama ürün stoklarda yok diye beni 10 gündür bekletiyorsunuz. Mağduriyet üzerine mağduriyet. Buraya yazdım yetmedi, global TP-Link 'e yazacağım, yetmedi YouTube'tan nasıl bir süreç geçirdiğimi ve markanızı anlatacağım. Harika bir kriz yönetiminiz var tebrikler

Anil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 15:23
TP-Link Türkiye Ofisinin Rezilli
TP-Link Türkiye Ofisinin Rezilli

13 Mart 2024 22:48
TP-Link Tapo C320WS Tapo Care Cloud Kayıt Yapmıyor
Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 20:13

Gökhan