Crn sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servis Bakım Sorunu!

15 Ağustos 2024 14:38

10.08.2024 tarihinde Elazığ Toyota servisine 2021 model Toyota Corolla markalı aracımı ses geliyor diye servise götürdüm. Aynı zamanda aracın sol ön güneşliği sıcaklardan plastiği bozulmuş olacak ki acarken direkt kırıldı aracın 10 senelik garantisi var diye bunu da göstermek için gitmiştim. Aracın en son bakımı 27.05.2024'te yani 2.5 ay önce Adana Toyota serviste yapılmıştı ve hiçbir sorun belirtilmemişti. Elazığ Toyota serviste aracıma bakan ustalar önce aracın balatalarının değiştiğini ve iyi durumda olduğunu söylediler ses için bir şey demediler. Ancak ben aracın balatalarının değişmediğini söylediğimde yok bunlar orijinal balata değil değişmiş diye ısrar ettiler. Ancak ben aracımı sadece Toyota servise götürdüğümü orada da balataların değişme bilgisinin bana verilmediğini söyledim. Bunun üzerine o zaman aracın ön balataları değişmeli denildi. Kendilerine aracın balataları orijinal mi değil mi diye sorduğumda ne olduğunu anlayamadım. Siz aracı birisine vermişsinizdir o değiştirmiştir denildi. Hayır vermedim diyorum kabul etmiyorlar. Bu araç 2021'de 10 km'de iken kendi tanıdığımız kişiden ekspertiz raporu yapılarak alındı. Araçtaki tüm parçalar orijinal olarak alındı. Kaldı ki 27.05.2023'te Adana Toyota serviste yapılan bakımda bize ne balatalar orijinal değil denildi ne de eskimiş denildi. 3 aydır yaz dönemi araç aktif kullanılmıyorken bu yeni bulgular nasıl meydana gelmiş olabilir. Güneşlik ile ilgili işlem başlatın dediğimde ise bunu garanti karşılamaz deyip fotoğraf bile çekmek istemediler. Araç 10 senelik garantili ise bu garantiye her şeye kullanıcı hatası deniliyorsa garantiden neleri karşılayacağız o zaman biz. Toyota servisle görüştüğümde hiç olumlu dönüş alamadım. Kadın olduğum için ve araçtan anlamadığım için bana karşı tutumun bu şekilde olduğunu düşünüyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Şubat 2024 15:55
Mustafa sonucu yetersiz buldu

Toyota Garanti Kapsamında Onarım Yapılmak İstenmiyor

22 Kasım 2023 14:34

Toyota Servisinde Kronik Sorunlar Ve İlgisizlik

Emrah
31 Aralık 2024 18:56
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Aracımda Frenden Islık Sesi

Yunus
02 Temmuz 2024 19:01
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Ağustos 2023 16:20