Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Aracımda Frenden Islık Sesi

02 Temmuz 2024 19:01

2023 marka Toyota Corolla aracımı sıfır olarak Elazığ Toyota elpa plazadan aldım. Frenlerde 2 ay sonra ıslık sesi gelmeye başladı. 2 sefer bildirmeme rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadım. İlk şikayetimde gittiğimde normal dediler. 2 şikayetimde gittiğimde balataları söküp kanallarının temizlendiğini sonrasında aracımla servisten ayrıldıktan 2 km sonra aynı ses gelmeye başladı. Aracım ile nereye gitsem fren yapmak istemiyorum o derece. Siteye girdiğimde herkes benim geldiğimi anlıyor. Trafik ışıklarında dururken yanımda ki araçtan tutun yayalara kadar. Garantili olan bu aracıma acilen çözüm bulunmasını talep ediyorum.

09 Temmuz 2024 16:47

Tarafıma dönüş henüz yapılmadı. Gerçekten tam bir hayal kırıklığı

22 Temmuz 2024 23:42

Dönüş yapılmayınca servis randevusu aldım. Bakalım nasıl sonuçlanacak

21 Ekim 2024 05:32

Balataları söküp kanal açtılar şu anda ses kesildi

Kerim

Aynı ses vardı balatalar garantiden değiştiler ses gitti

Kerim

Nasıl sonuçlandı hocam düzeldi mi ses

Yunus

Frenlerde kanal açıldı Bir öncekinde de açmışlardı ancak ses kesilmemişti tekrardan açtıklarında bunu yanlış açmışlar soner'e kadar açmaları lazımdı denildi e siz açtınız dedim yanlış yapmışlar abi dedi tekrardan açtılar şu anda ses kesildi arada sırada yapıyor o da her araçta olan ses

Yunus

Servise gittiğimde ses yapmadı diye işlem yapılmadı. Kendi videolarımı izlettim ancak kabul etmediler. Ses hala devam ediyor. Vakit bulup gidemiyorum servise

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Toyota Corolla Aracımda Yolculuklarda Rahatsız Edici Islık Sesi Ve Servis Desteği Sorunu

Fatih
29 Ağustos 2025 16:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Şubat 2024 15:55
Crn sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servis Bakım Sorunu!

15 Ağustos 2024 14:38