27 Haziran 2024 19:38

Toyota Corolla Dream paket bir araç aldım Aralık 2023'te. Yakın zamanda ön cam park halinde kırılmıştı ve kasko ile değişim yapıldı (1 defaya mahsus ücretsiz değişim ile) Toyota Bakırcılar Antalya servisinde. Ancak hem cam takımında aracın ön konsoluna zarar verildi, hem de cam kırıkları (küçük halde) hoparlör kısmında bulunmakta. Ayrıca kusurlu cam takılmış bulunmakta. Hem kendilerine hem de genel merkeze bu durumu bildirdiğim halde hala aracı ona buna gösteriyorum. Hayır, inandıramıyorum kusurlu olduğuna. Teslim alırken de müşteri sorumlusu B** Hanım'a 'Bakın, bunu yazıya dökmeye gerek yok değil mi? Yani yapılanların arkasında duracaksınız herhalde' demeye kalmadı. Sürekli ürünün kusuruna ve takım aşamasındaki zarara inandırmaya çalışıyorum. Eğer ön camın sıfırı ile değişimi gerçekleşmezse yasal hakkımı kullanarak başvuru yapacağım. Ben bu aracı 1. Motor sağlamlığı, 2. Müşteri memnuniyeti için aldım ama maalesef şu aşamada 2. Kısım fos çıktı. Servise güvendiğim halde bunu yaşadım.

23 Ağustos 2024 15:12

Antalya Bakırcılar Toyota yetkili servisine bıraktıydım ön cam değişimi için aracımın fitil altına gelen kısımını da zararlı verdiler görünmez diye boya atmışlar yalandan vallahi billahi yetkili servise verdiğime bin pişman oldum güya Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım şimdi sonucu bekliyorum vallahi pişman oldum servise bıraktığım için

Ek

Mithat
Mithat

Merhaba, ne sonuç aldınız?

Sonuç ben Hakem Heyeti'ne başvurdum adamlar aracı mahvetti

Toyota Genel Merkezi İletişim

Fikret
01 Ağustos 2024 17:33
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

2020 Model Toyota Corolla Paslanma

Özgür
10 Eylül 2024 14:58
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Cross Flame C-Pack Şikayeti

Serkan