Özgür sonuçtan hiç memnun değil

2020 Model Toyota Corolla Paslanma

Özgür
10 Eylül 2024 14:58

2020 Ocak ayında almış olduğum Corolla Dream paket aracımda bagaj iç kısmında paslanma başladı. Toyota Akkoyunlu servisine götürdüm, 'Boya yaparız, sorun olmaz' dediler. Ben istemedim, tutanak tutturdum. 1 - 1,5 ay bekledim, geri dönüş olmadı. Toyota genel merkezini aradım, aynı gün geri aradılar. Garantinin bitmiş olduğunu söylediler. Ücret karşılığında giderilir diye bir cevap aldım. 12 yıl paslanmazlık ve 5 yıl garantisi olmasına karşılık aldığım cevap karşısında şok oldum ve yasal haklarımı kullanıp gerekli yerlere müracaat yapacağım. Bir daha Toyota almak mı, tövbe.

profile profile

İbrahim
İbrahim

Abim bu zamanda Mercedes Volvo Audi Volkswagen varken Toyota pişmanlıktır ben 3 Temmuz 2024 te aldığım araç ömrümü yedi sıfır araçta mekanik arıza bitmiyor saygılar

Volkan
Volkan

https://www.sikayetvar.com/2024/tiguan https://www.sikayetvar.com/volkswagen/sifir-arac Kahkaha attım :) git sanayiye valkswagen ve Fransız araç dolu. Kaç tane Toyota göreceksin say bakalım. Önce elektronik ve yazılım yapmayı, şanzıman yapmayı öğrensin Valkswagen ve Fransızlar.

Kubilay
27 Haziran 2024 19:38