Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Hilux'ta Garanti Kapsamında Uzayan Arıza Süreci

Sedef
24 Aralık 2024 17:07

2023 ağustos ayında Toyota Efe Dumlupınar mahallesinden 2023 model Toyota Hilux satın aldım. 10000, 20000, 30000, 40000, 50000 bakımlarını düzenli olarak Toyota Efe Dumlupınar mahallesinde yaptırdım. En son kasım ayında bakıma giren aracımda 18.12.2024 tarihinde mazot kaçağından şüphelendik. Toyota Efe Dumlupınar mahallesine telefon ederek araçta arıza var müsaitlik durumunuz var mıdır diye sorduk getirin. Bakalım dediler. Aracı hemen götürdük birkaç saat sonra evet mazot kaçağı var dediler. Kaçağın nereden olduğunu anlamak için aracın burda kalması lazım dediler. Tahmini bir süre vermediler. Arayan olmayınca 23 aralıkta firmaya durum öğrenmek için telefon ettik ancak hiçbir şekilde cevap vermediler. Telefonla ulaşamayınca 24.12.2024 tarihinde bayiye gittik uzunca bekletildikten sonra arıza için neden kaynaklanabileceğini araştırmaya başladıklarını parçaları sırayla sökmeleri gerektiğini söylediler. Araç garanti kapsamında olduğu için sürecin uzun süreceğini her söküm işleminden önce yazışmaların olması gerektiğini, düzenli bakımları aynı gün teslim etmeye çalıştıkları için gelen arızaların bekleme sürenini uzun olduğunu söylediler. Garantiden yapılmayacak olsa işlemin daha kısa süreceğini o tür durumlarda komplesini söküp ücreti bizden talep edecekleri için neresinin sağlam neresinin bozuk önemsiz olduğunu söylediler. Bakımları yapılmasına rağmen arıza veren aracın sadece arıza tespiti için şu an verilen süre en az 2-4 hafta sonrasında parça değişikliği siparişi gerekse onun süresi belli bile değil. Garantisi devam etsin diye yüksek ücretlere bakımları bayide yaptırmanın ne anlamı kaldı?

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Nın Hukuk Sistemimizin Yavaş Olmasından Aldığı Güç.

Ramazan
15 Şubat 2024 23:59
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
23 Şubat 2024 13:05

Toyota Sıfır Aracında Garanti Ve Servis Ciddiyetsizliği

18 Eylül 2023 15:30
Ali sonucu yetersiz buldu

Toyota Servisinde AdBlue Sorunu Ve Yüksek Maliyetler

05 Ağustos 2024 09:21
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
25 Kasım 2023 14:23