Selim sonuçtan hiç memnun değil

Total Energies Tarafından Mağdur Oldum

23 Ağustos 2023 08:51

Uzun yıllardır yakıt kalitesine güvendiğim için Total Firmasından ticari ve özel araçlarıma yakıt alıyordum. Ve Total kurumsal Karta Sahibim. Ticari aracımın plakası bulunduğum yerde Belediye Kararı s (servis) serisi plakaya geçilmesinden dolayı değişti. Defalarca Müşteri Hizmetleri hattını değişiklik bildirimi için aramama rağmen kesinlikle yapmadılar. Toplamda 3 aracım kayıtlı olduğu için de yeni plakam ile alım yaptığımda Total Kurumsal Kartım bloke edildi. Bunun üzerine yine defalarca aradım hatta Total Genel Müdürlük numarasını dahil aradım ama hiçbir şekilde çözüm olmadı. Ve kartımda bulunan biriktirdiğim yüklü miktarda paramın da yandığını söylediler. Düşününki bir müşteri bir firmadan Yüklü miktarda alışveriş yapmak istiyor ama firma buna müsaade etmiyor. Gerçekten inanılır gibi değil. Totale göre insanlar bir plaka takınca ömür boyu aynı plakayla gidecek. Bunun nasıl bir izahı olur bilmiyorum. Bunun üzerine yakıt almadığım 2 firma ile görüştüm sağ olsunlar hemen plaka değişikliğimi yaptılar ve şimdi BP Firması ile yoluma devam ediyorum ve çevremdeki tüm arkadaşlarıma durumu anlatıyorum. Yazık gerçekten çok yazık. Yıl olmuş 2023 Koskoca Total energies bir plaka değiştirmiyor ve Müşterisinin birikmiş parasına el koyuyor gerçekten inanması zor durum. Umarım bu mağduriyete bir yetkili cevap verebilir...

17 Eylül 2023 10:11

Club Total üyeliğim bloke oldu. Müşteri hizmetleri ile 6 aydır görüşüyorum hiçbir gelişme yok ve Total firması kartımda bulunan birikmiş paralarımı da iade etmiyor. Böyle bir firma görmedim. Bizler ömrümüz boyunca aynı plaka ile mi araç kullanmak zorundayız? Bu hangi akla ve mantığa sığar anlamıyorum. Beyan etmek istiyorum ruhsatımı bile göndereyim diyorum kabul etmiyorlar. Nasıl bir firma bu

23 Ağustos 2023 13:07 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Selim
Selim
26 Ağustos 2023 11:40

Üyeliğimi sizden yakıt aldığım için bloke ettiniz bu yüzden size totalenergies İstasyonları /mobil uygulama üzerinden ulaşamıyorum. Bir firmanın kendisine para kazandıran bir müşterisini sanırım başka hiçbir firma gözden çıkarmaz. Neymiş plaka değişikliği olması adeta suç olarak sayılıyor. Lütfen bunun akla ve mantığa sığan bir açıklamasını yapın. Şikayetimi defalarca size ilettim ve bu kanal üzerinden de belirttim fakat hiçbir şekilde ne geri dönüş ne de bir çözüm bulmadınız. Üyeliğimi neden bloke ediyorsunuz. Bloke edilen üyelikle bir de bize yazın diyorsunuz. Nasıl olacak bu iş.

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 18:56
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2023 19:22
Samet sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 23:31
"Problemim çözüldü teşekkür ederim"
Bünyamin sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2023 17:03
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"

05 Ocak 2025 20:17