Şule sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV Toshiba Android 58 İnç. TV Yıldırdı Bizi

01 Haziran 2024 09:34

6 Şubat 2024 tarihinde A101 online'dan Toshiba 58 inç Android grubu TV aldık. Kurulumunu yapan servis para talep etti. Kurulduğu günden bu yana sürekli kasma, donma, kanal değiştirmede ekranın kararması ve kumandanın kanalı değiştirmemesi ya da ekranın tamamen gitmesi gibi birçok şikayetle servise başvurduk ve TV'yi servis götürdü. O süre zarfında bir haftaya yakın TV'siz kaldık. Servisten geldikten sonra, eskisine nazaran bir tık daha iyiydi ama yine randıman vermedi ve benzer şikayetler devam etti. Hâlâ arıza artarak devam ediyor. Müşteri temsilcisine bağlanmak bir zulüm. Servise tekrardan durum iletildiğinde, servis kaydı oluşturulduğunda TV'yi tekrar götüreceklerini, ana kartı değiştireceklerini ve 2500 lira ücret ödememizi istiyorlar. Daha birkaç aylık TV, aldığımızdan beri sürekli başımızı ağrıttı. Kendilerinin ayıplı kusurlu malları için değişim ya da iade teklif sunmadıkları gibi, zorla dayatarak bizi o süre zarfında bir sürü uğraştırıp mağdur ederek, TV'siz bırakarak yaşattıkları sıkıntı ve mağduriyet yetmezmiş gibi bir de bir sürü para talep ediyorlar. Ben katiyen servis hizmeti istemiyorum. Ayıplı kusurlu mallarının garantisi devam ederken, ve bu konuda daha fazla yıpranmadan iade istiyorum.

24 Ağustos 2024 00:50

Toshiba TV Toshiba Android 58 İnç. TV Yıldırdı Bizi

6 Şubat 2024 tarihinde A101 online'dan Toshiba 50 inç Android grubu TV aldık. Kurulumunu yapan servis para talep etti. Kurulduğu günden bu yana sürekli kasma, donma, kanal değiştirmede ekranın kararması ve kumandanın kanalı değiştirmemesi ya da ekranın tamamen gitmesi gibi birçok şikayetle servise başvurduk ve TV'yi servis götürdü. O süre zarfında bir haftaya yakın TV'siz kaldık. Servisten geldikten sonra, eskisine nazaran bir tık daha iyiydi ama yine randıman vermedi ve benzer şikayetler devam etti. Hâlâ arıza artarak devam ediyor. Müşteri temsilcisine bağlanmak bir zulüm. Servise tekrardan durum iletildiğinde, servis kaydı oluşturulduğunda TV'yi tekrar götüreceklerini, ana kartı değiştireceklerini ve 2500 lira ücret ödememizi istiyorlar. Daha birkaç aylık TV, aldığımızdan beri sürekli başımızı ağrıttı. Kendilerinin ayıplı kusurlu malları için değişim ya da iade teklif sunmadıkları gibi, zorla dayatarak bizi o süre zarfında bir sürü uğraştırıp mağdur ederek, TV'siz bırakarak yaşattıkları sıkıntı ve mağduriyet yetmezmiş gibi bir de bir sürü para talep ediyorlar. Ben katiyen servis hizmeti istemiyorum. Ayıplı kusurlu mallarının garantisi devam ederken, ve bu konuda daha fazla yıpranmadan iade istiyorum.

Haziran ayında yapmış olduğum şikayete firma tarafından hiçbir şekilde dönüş yapılmadığı gibi, firma, cevap ya da açıklama da yapmadı, Toshiba TV yetkilileri bizi inanılmaz bir şekilde mağdur edip, dönüş yapmamakla da çok şaşırtıp üzdü, cevap vermek, ya da telafi yapmaya çalışmak o kadar zor mu? Toshiba TV Toshiba Android 50 İnç. TV Yıldırdı Bizi Marka değil çözüm üretmek tenezzül edip cevap bile yazmadı.

profile profile
Şule
23 Ağustos 2024 19:28

Şule
23 Ağustos 2024 19:33

Marka değil çözüm üretmek tenezzül edip cevap bile yazmadı

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV'de Garanti Sonrası Ekran Sorunları Ve Kullanım Zorlukları

Ayhan
06 Kasım 2024 20:04

Toshiba TV'de Sürekli Ekran Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

Salih
27 Şubat 16:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis

Elif
18 Ekim 2024 01:46
toshiba-tv-surekli-arizalar-ve-yetersiz-servis-1.pdf

Kurtuluş
22 Eylül 2023 12:26
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba Android 58 İnç TV Arızası!

Süleyman
02 Temmuz 2024 14:34
Toshiba Android 58 İnç TV Arızası!