Elif sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis

18 Ekim 2024 01:46

29.08.2024 tarihinde A101'den aldığımız Toshiba 50UA2363DT kodlu bir Akıllı TV, eşim E*** K****** tarafından alındı. Servis yetkilileri tarafından kurulumu yapıldı. TV'yi kullanmaya başladığımızdan itibaren olumsuzluklar yaşamaya başladık. TV kendi kendine kapanıyor, donuyor, geç tepki veriyor, geç açılıyor, bazen kanal değişikliğinde sesi kendi kendine kapanıyor ve TV'yi açıp kapamadan asla düzelmiyor. 1.5 ayda bu şekilde sıkıntılar yaşamaya başladık. Evde küçük çocuğumuz seyrettiği için alıp TV'yi servise götürmedik. Servise telefon ettiğimizde sadece kontrol için bile ücret talebinde bulundular. Oysaki bozuk bir ürün satışı yapıldı. Toshiba firması tarafından bu ayıplı malın yerine yenisini ve sağlamını en kısa sürede değişimini talep ediyorum. Bozuk bir ürün için servise yok yere ücret ödemesi yapmayı düşünmüyorum. Çöpe atarım daha iyi, 1 ayda pert olan TV'yi kimse yaptırmak için uğraşmaz. Toshiba gibi bir firmadan mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

toshiba-tv-surekli-arizalar-ve-yetersiz-servis-1.pdf
21 Ekim 2024 03:25

Toshiba gibi yıllarca adini duyuran güçlü bir firmadan sattığı malin arkasında durmasını isterdim. Ne arayan var ne soran. Demek ki her şey urunu satana kadar. Ayıplı mal satıyorsunuz yetkili firma. İki günlük TV kendi kendine izlerken kapanıyor. Siz malınıza sahip çıkmazsanız biz de hakkimizi hukuki yollarla ararız. Sokağa atılacak paramız yok maalesef.

25 Ekim 2024 00:33

Arayan soran ilgilenen hiç kimse olmadı. Toshiba ile ilgilenen bir yetkili ya da sorumlu bir kisi yok sanırım. Servis yetkilileri tarafından kurulan TV biz seyrederken kapanıyor. Hiçbir ayarına dokunmadik. Zaten bişileri değiştirmeyi düşünemeyiz kanallar arası geçiş bile zaman alıyor. Firma da elimdekini satayım kurtulayım derdinde anlayacağınız. Sattığınız malin arkasında durun. İnsanlar bu paraları yoldan toplamıyor. En azından sorun nedir diye sormanız gerekliydi sayin Toshiba firma yetkilileri.

29 Ekim 2024 22:58

Teşekkürler cevap bile vermediğiniz için, ayıplı malinizi satıp insanları kandırdığınız için, servisiniz garanti dahilinde bile ücret talep ettiği için. Bizim sucumuz ne televizyon almak. Yazıklar olsun sizin gibi firmaya.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV Toshiba Android 58 İnç. TV Yıldırdı Bizi

01 Haziran 2024 09:34

Abdurrahman
14 Mayıs 2024 16:37

Toshiba 58UA3A63 TV İzlerken Ekranda Yatay Ve Dikey Çizgiler Oluştu

19 Temmuz 2023 02:02
Toshiba 58UA3A63 TV İzlerken Ekranda Yatay Ve Dikey Çizgiler Oluştu
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba TV Toshiba 50ua2363dt Ana Kart Yanma Sorunu

18 Mayıs 2024 22:27
Toshiba TV Toshiba 50ua2363dt Ana Kart Yanma Sorunu
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 16:30
uretimi-arizali-toshiba-tv-vestel-pismanligi-1.pdf