Cemil sonuçtan çok memnun

Toshiba Klima Toshiba Multi Klima Giderilemeyen Arızası!

Toshiba Klima Toshiba Multi Klima Giderilemeyen Arızası!
16 Temmuz 2023 19:28
Cemil'in Teşekkür Mesajı
“Özellikle Ayşegül hanıma ve Mersin'de bulunan Toshiba satıcı bayi Klimer Abdullah bey'e ilgi alaka ve destekleri için teşekkür ederim.”

2022 Ağustos ayında 2'li Toshiba marka multi sistem klima satın aldım. Kurulumu yapmaya gelen servis akşam 20:00'dan 23:30'a kadar montaj işlemiyle uğraştı. O günün telefonlarından sürekli klimanın verdiği hata kodlarının anlamlarını aradılar, fakat günün sonunda klima soğuk hava verme konusunda başarılı olamadılar. Klimanın hata kodu verdiğini Toshiba Klima el kitabını inceleyip 'yarın hallederiz' deyip gittiler. Ertesi gün başka bir servis geldi ve bağlantının hatalı olduğunu düzelterek denediler. Halen sonuç alamayınca, son model Toshiba klimada kullanılan R32 numaralı klima gazının performans sağlamadığından dolayı klimanın içine bir kısım R410 gazı bastılar. Son incelemede klimanın çalıştığını/soğuttuğunu test ettik ve klima sonunda düzgün bir şekilde çalıştı. Sonrasında yaz ayının son zamanlarında olduğumuzdan sadece geceleri 1-2 hafta düzenli bir şekilde kullanıp yazı bitirdik. Kış aylarında doğalgaz kullandığımız için klimayı kullanmadık, ta ki dünkü güne kadar. Yine bildik aynı sorun, klima fanı çalışıyor ama soğuk hava vermiyor. Bir süre bekledikten sonra iç ünite üzerindeki birkaç ışığın yanıp sönerek hata verdiğini ve çalışan fanın çalışmadığını gördük. Klimayı kumandadan kapatmaya çalışsam da ışıklar sönmedi. Toshiba Klima markasına güvenip, iyisi olsun diye fazla para vererek aldığımız klimayı 1 yıl olmasına rağmen toplamda 1 ay bile kullanamadık. İki klimam da bu sıcakta bozuk. Ne olacak şimdi? Yine servis gelecek, aynı işlemleri tekrarlayacak mı? Klimayı kısa süreler kullandıktan sonra yine diğer seneyi mi bekleyeceğiz? Daha sonrasında garantisini böyle mi bitireceksiniz?

17 Temmuz 2023 10:12 (Şikayetten 14 saat sonra)
Cemil
Cemil
21 Temmuz 2023 10:07

Berk sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 22:11
Ali sonuçtan memnun değil

Toshiba Klima Toshiba Multi Klima Sorunlu

03 Temmuz 2024 12:35
Toshiba Klima Toshiba Multi Klima Sorunlu
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Toshiba Klimam Arızalı, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

31 Temmuz 2025 20:53
Toshiba Klimam Arızalı, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 20:23
İdil sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 14:10