1.336Şikayet

3,1
  • Çözülen
  • Videolu

4 hafta önce

Torku marka premio bisküvi bozuk Son kullanma tarihi 28.04.2024 olmasına rağmen BP'yle güvenilir bir marka geçenler de aynısı kasar peynirde olmuştu. Dolap ömrünüz çok kısa 15 günde kayganlaştı ve koktu attım Malesef..cocuklar yıyorda alıyorum o kadar kotu Kı bayat bozuk çiğ

28 Ağustos

Şu an yaşadığım şaşkınlığı nasıl anlatacağım bilmiyorum. Ben hem çocuklar hem de kendimiz için sizin ürünlerinizden başka kullanmazdım güvenilir sağlıklı firma olduğunuzu düşündüğüm için. Az önce marketten premio bisküviyi aldım. Eve gelir gelmez çayın yanına açtım o kadar bayat ki çiğsimiş 1 tane ı...

25 Ağustos

Premio bisküvinin kapalı ambalajının içindeki bisküvilerden ikisinin arası ağlı ve kurtlanmış şekilde çıktı. Fotoğrafları mevcut lütfen daha kontrollü ve hijyenik paketlerseniz sevinirim sürekli tüketiyordum ancak artık ön yargı oluştu maalesef etrafımdakilere de uzak durulmasını ileteceğim.

Torku Primo Çok Kötü Tadı Olan Bisküvi

17 Temmuz

Ankara Çayyolu Torku mağazasından ilk defa Torku premio aldım. SKT sorun yoktu,2 gün sonra seyahate çıkarken çantama attım, yolda giderken kızım 1 adet yedi ve "anne bunun tadı çok kötü, dedi. Uzundan bir ısırık alıp daha çiğnemeden tükürmem bir oldu, boğazımda kalan partiküllerinden kurulmam çok z...

Torku Premio Bisküvisi Bayat Ve Sertti

11 Haziran

Torku'nun premio bisküvisini aldım, hem bayat hem de üstelik sertti. Torku'dan böyle bir ürün çıkması hiç hoş bir şey değil. Yenmesi çöpe attım, misafirlere karşı rencide oldum. En kısa zamanda dönüş yapılmasını istiyorum. Teşekkür ederim, ümmühan

Torku Premio Bisküvisi Bayat Ve Sertti

Torku Premio Bisküvi Çok Kötü

25 Mayıs

Ürün kötü. Asla Torku'ya yakıştıramadım. Taş gibi ve tatsız. Bisküvisi ayrı kötü kreması ayrı kötü. Ben bu kadar sert, ısırılmayan ne bisküvi ve krema gördüm Torku kalitesine asla yakışmadı. Bence.

Torku Premio Bisküvi Renk Sorunu

11 Nisan

Torku Premio bisküvi ağızda simsiyah renk bırakıyor ve uzun bir süre gitmiyor. Çocukların da tüketeceği bir ürüne neden bu kadar fazla boya katılır anlamam. Canım Torku, bu bisküvi ürünün tam bir fiyasko. Lütfen bunu piyasadan cek. Sana ve kalitene asla yakışmıyor.

Torku Premio Bisküvi Renk Sorunu

Torku Premio Hatalı Ürünler!

06 Mart

Torku Premio bisküvilerin kreması bozuk halde çıktı paketinden hiç iç açıcı yenecek gibi değildi eşim tiksindi yemedi. Paketin hepsi hatalı üretim biraz daha özen gösterilmeli. Torku markasına yakışmıyor böyle bir ürünü kalite kontrol yapmadan satışa sunmak.

05 Mart

Misafirlikte yemek için Torku Premio kremalı bisküvi aldık. Yiyelim dedik ama yemek için açmaz olaydık. Hem rezil olduk hem de midemiz altüst oldu. Yaşadığımız duyguları ifade edemem fakat baştan aşağı hayal kırıklığına uğradık. İfade edecek söz bulamıyorum.

Torku Premio Bisküviden Kurt Çıktı

17 Şubat

Bugün marketten aldığım Torku Premio bisküvi son kullanma tarihinin daha olmasına rağmen içinden kurt çıktı! Torku'ya hiç yakıştıramadım şaşırdım gerçekten Torku'yu severek tüketen biriydim lütfen daha dikkatli olun böyle bir şey beklemezdim şikayetimi dikkate alın lütfen.

Torku Premio İçinde Kurt Var

10 Ocak

Torku Premio 3'lü paket bisküvilerden aldık. Bisküvi paketinin bir tanesinin içerisinde 4 tane beyaz kurt ve örümcek ağı gibi kozalar çıktı! Bütün mutfağı döküp temizlemek zorunda kaldık. Midemiz altüst oldu! Hemen tarihini kontrol ettik 2023 ağustosa kadar kullanım ömrü gözüküyor.

Torku Premio İçinde Kurt Var

Torku Premio Kalitesiz!

24 Aralık 2022

İlk defa verdiğim paraya acıdım. E**** benzetmeye çalışmışlar ama nafile yakınından değil uzağından geçmez. Sert kakao tadı yok içinde kaymak görüntü tat sıfır. Neresinden tutarsan elde kalır. Bir daha alır mıyım? Bedava dağıtılsa almam öyle diyeyim. Bizimle değilsin premio.

Torku Premio Kötü Tat Küf Kokusu

19 Aralık 2022

Torku'nun premio bisküvisinden almıştım. Oreo ya benzer olan ve 3'lü olarak satılan ürünü daha önce de tüketmiştim. Ancak son aldığımda bisküvinin tarihinin geçmemesine rağmen oldukça kötü olan garip bir tat vardı. Bir taneyi bile yiyemedim tadı o kadar kötüydü. Diğer paketleri de açtım denedim ve o...

09 Aralık 2022

Torku Premio paketinden yenilmiş yarım bisküvi çıktı. Yarım çıkan bisküvinin parçaları da paket içerisinde yoktu, bu bisküvi neden yarım birimi ısırdı paketi ilk defa ben açtım ve kırılmış olabileceğini düşündüm ancak paketin içinde kesinlikle kırıklar da yoktu.

Torku Yenilmiş Bisküvi Çıktı

Torku Premio 3'lü Paket Taş (Sert) Gibi Ürün!

05 Aralık 2022

Torku Premio 3'lü paket aldım, 2 adet. Resmen taş gibi, nasıl bir üretim bandı var merak ediyorum. Yerken dişim kırılacaktı. Un yerine beton mu katıldı. Taş diye atsan cam kırar. Ürünlerin düzgün olanlarla değiştirilmesini ve bu ürünlerin detaylı incelenmesini istiyorum.

Torku Premio 3'lü Paket Taş (Sert) Gibi Ürün!

04 Aralık 2022

Torku üretime geçtiği günden beri hiç tereddütsüz Torku alıyordum her şeyi taki bugüne kadar. Bugün karşılaştığım bu durum beni çok şaşırttı açıkçası. Aldığım Torku premio banada lezzetti bisküvinin içinden kıl çıktı. İnşallah gereken önlem alınır ve dönüş yapılır.

Torku Premio Kakaolu Bisküvi Lezzeti Değişti

02 Aralık 2022

Torku Premio adlı ürünü severek tüketiyor idim. Fakat son aldığım paket için aynı şeyi söyleyemiyorum lezzet ve kalite noktasında geriye gidilmiş. Üretici ürünün reçetesini mi değiştirdi bunu öğrenmek istiyorum çünkü lezzet eski lezzet değil bu sebep ile artık almayı düşünmüyorum.

Torku Canlı Kurt Çıktı

27 Ekim 2022

Torku premio bisküvinin içinden kurt çıktı! Çok güvenerek yediğimiz her türlü ürününü kullandığımız Torku markasına ait premio bisküvisinin paketini yarısına kadar yemiştim. Isırdığım parçayı ağzıma atacakken kımıldayan bir şey gördüm. Bu nasıl olabilir nasıl açıklaması yapılabilir? Canlı canlı kurt...

Torku Canlı Kurt Çıktı

Torku Paketten Eksik Ürün Çıktı

22 Ekim 2022

08.10.2022 tarihinde Torku premio Süt kremalı kakaolu bisküvinin 3lü paketinden aldım 258 gram olandan. Evde açmadan önce fark ettim ki içinde 2 paket var. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Torku'yu yerli milli ürün diye kullanıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

14 Kasım 2022
Azra Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Torku 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör