İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Tommy Hilfiger T**** Ayıplı Malı Kabul Ediyor Ama Yenisi İçin 1000 TL Talep Ediyor.

19 Mart 2024 14:33

Bir süre önce İzmir Hilltown mağazasından 969 TL'ye alınmış ve doğru dürüst kullanılmamış bir kemerde özellikle metal toka kısmında pul pul atmalar oluştu, bağlantı derisinde soyulmalar oldu. İncelemeye gönderildi. Ayıplı mal kabul edildi ve mağazaya çağrıldım. Mağazaya gittiğimde ise aynı üründen olmadığını başka bir kemer seçebileceğimi ancak arada 1000 TL'ye yakın fark ödemem gerektiğini enflasyon olduğunu söylediler. Kemeri geri istiyorum vermiyorlar. Hem kemerimden oldum hem borçlandım. Eğer bir ürün üretilmiyor ise ya muadili ya bir üst modeli verilir ancak Tommy Hilfiger gibi bir firmada müşteri hizmetlerinin ne kadar kötü olduğunu görük. Şikayet edeceğim diyorum edebilirsiniz diyorlar. 2 adet müşteri ilişkileri numarası verildi. 3 gündür arıyorum açan yok. Online a bakan müşteri temsilcisine ulaşıyorum birisi ile konuşmaya çalışıyorum 3 gündür telefona bakan yok ömür boyu ulaşmaya mı çalışacağım diyorum, bize hiç müşteri temsilcisine 2 hafta ulaşılamadı diye bir şikayet gelmedi diye lakayıt bir tavırla cevap veriyor. Bu kadar kaliteli diye alışveriş yaptığımız firmada yaşadığımız sorunları standart firmalarda yaşamıyoruz. En azından çözüm ya da muhatap buluyoruz. Acilen tarafıma ulaşılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
07 Haziran 2024 13:15
Tommy Hilfiger Çantada Kalite Sorunu Ve Boyner Mağazasının Geciken Yanıtı
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
21 Ocak 2024 18:06
Tommy Hilfiger Markasının Kalitesi Bitmiş!
Tommy Hilfiger Markasının Kalitesi Bitmiş!
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
02 Şubat 2024 08:37

Tommy Hilfiger Mağazasında Cüzdan İadesinde Yaşanan Zorluklar Ve İlgisizlik

Ayşe
24 Haziran 16:04
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Tommy Hilfiger Çantamın Mıknatıs Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Handan