Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Aldığım Tom Ford Hayal Kırıklığı

Boyner'den Aldığım Tom Ford Hayal Kırıklığı
28 Kasım 2024 21:59

Boyner online'dan satın alıp, Boyner Korupark Bursa şubesinden teslim aldığım Tom Ford marka oud minerale EDP parfümü ya hatalı üretim ya da tamamen orijinalliği şüpheli. Hatalı üretim bu kadar hatalı olamaz. Bu parfümün orijinallerini 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Sephora'dan ve yurt dışından satın aldım.

Boyner nasıl böyle bir ürünü müşteriye satıyor, utanç duyması gerekli. Ürünü tabii ki teslim aldığım noktadan bir saat bile geçmemişken geri vermeye çalıştığımda geri almadılar. Genel merkez onayı gerektiği bilgisi ile, 7000 liralık orijinalliği şüpheli parfüm ile kaldım. Ben tiksindim ve utandım bu şirketin yaptığından.

Bu rezil parfüm diye sattığınız şeyi geri alın ve lütfen paramı iade edin. Şişe ilk bakışta defektif, zaten görünüyor. Koku da doğru koku bile değil. Tom Ford'un, Boyner mağazalarından sattığı sözde ürünlerinin durumunu kontrol etmesi gerekli.

Bunu yapmadığı ya da yeterli yapmadığı için Boyner şu an işportadan hallice utanç verici bir halde iş yapıyor. (fotoğraflar: soldaki ürün, orijinal Tom Ford oud minerale, sağdaki Boyner'in tf om diye gönderdiği 'şey').

05 Ocak 2025 13:45

Ürün iadesine ret verdiler.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcılığı Sıfır Olan Tom Ford Parfüm

11 Temmuz 2024 16:56

09 Mayıs 2023 13:41

Aldığım Parfümde İzler Ve Ambalaj Eksikliği Orijinallik Şüphesi Yaşadım

Çağrı
05 Aralık 2025 03:59
Aldığım Parfümde İzler Ve Ambalaj Eksikliği Orijinallik Şüphesi Yaşadım
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Tom Ford Parfümde Kalıcılık Ve Kalite Hayal Kırıklığı

04 Aralık 2024 14:11
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 19:13