Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcılığı Sıfır Olan Tom Ford Parfüm

11 Temmuz 2024 16:56

Akasya Sephora mağazasında iki adet Tom Ford aldım: Ombre Leather ve Oud Wood. Tom Ford'u bilen herkes kalıcılığını da bilir ve bir de niş kokusu ise normalinden çok daha başarılı bir kalıcılığı olduğu bilinir. Ancak ben sıktığımda niş Tom Ford dediğimiz Oud Wood parfüm 1 saat dahi kalmıyor üzerimde. Daha sonra mağazadan tester koluma sıktırarak test ettim, tam bir Tom Ford olarak koku tüm gün bileğimde kaldı, gece yatağıma girdiğimde dahi. Bunun üzerine parfümü incelemeye gönderdim, tahmin edileceği gibi red geldi. Öncelikle bu durumdan ana firma mı Sephora mı sorumlu bilemem, ortada sorunlu bir parfüm var. Böyle soruna sahip parfümler ya şüpheli olur ya da tarihi geçmiş, aksi takdirde böyle bir parfümün böyle bir kötü performansı olmaz. Böyle bir durumda Sephora/Tom Ford şüpheli veya tarihi geçmiş ürün satıyor ya da müşterisinin yalancı olduğunu ima ediyor. Yani bu kadar yüksek meblağlarda paralar ödüyoruz, parfüme güvenilir yerden alalım, bir sorun çıkmasın diyoruz, sonuç paranızla mağdur olmak. Böyle bir kalite, böyle bir hizmet.

profile profile

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
18 Mart 2025 10:36
Tom Ford Parfümünde Kalıcılık Sorunu

Bulut
20 Ocak 2024 03:44
Sephora'dan Tom Ford Parfüm Üretim Tarihi Sorunu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sephora'dan Aldığım Parfümler Kalıcı Değil Mi

15 Kasım 2024 11:52
Sephora'dan Aldığım Parfümler Kalıcı Değil Mi
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 14:11
Soltan sonuçtan hiç memnun değil

Soltan
23 Kasım 2023 11:18