Melih sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ İlk İş Yerim Bursa Kurası Ne Zaman?

19 Haziran 2023 11:26

TOKİ ilk iş yerim Bursa projesi için başvurduk. Neredeyse 2 bin tl başvuru ücretini vereli 1 yıl geçti. Ne çekiliş tarihi belli, ne bir açıklama, ne de TOKİ iletişim numaralarında muhatap var. Para değer kaybetti. Çekilişe katılıp çıkmayan kişi için kötü olur. Neden insanların paralarını umutlarını bu kadar değersiz görüyorsunuz? Bir açıklama dahi neden yapılmıyor? Bir dizi kura çekimi yapmak, koskoca TOKİ tarafından çok mu zor? Yoksa umrunuzda mı değiliz? Ben 2 binden vazgeçtim. Artık değeri yok. Kura çekilsin lütfen ya. Her gün iş yeri umuduyla çekiliş bekliyorum.

profile profile profile

Yorumlar (13)

Cem
Cem

Yıl 2025 oldu ve hala ilk iş yerim proje ses yok ve paralar akıbeti ne ne oldu pula döndü o ayrı zaten

Melih

CİMER'de sallamıyor. CİMER'de 3 kez şikayet yazdım. TOKİ en son 1,5 yıl önce cevap verdi. Önümüzdeki günlerde kura takvimi açıklanacak diye. 1,5 yıl oldu hala yok. Yanıltıcılığın yeni formülü

Muhammet

Şimdi TOKİ ile konuştum. Bekleyin diyor. İstersen bankadan paranızı geri alabilecekmişiz. Tabi paramız pul oldu. İnsan devlet kurumuna güvenip para yatırıyor. Ama sonuç hüsran. Kurayı bile çekemeyen TOKİ iş yerini nasıl yapacak aklım almıyor.

Reşat
Reşat

Ben de aynı durumdayım. Yatırdık paraları ama ne bir açıklama ne bir proje ne de bir cevap veren var. Bu nasıl sistemdir

Semih
Semih

Aynı dertten muzdaribiz saçmalıktan başka bir şey değil 2 yıldır bir kura yapılmıyor.

Berberim
Berberim

Destekliyorum

Hüseyin
Hüseyin

Ne kura var ne haber var 2 yıl olacak yazık günah paramızı pul ettiler ben böyle bir mağduriyet görmedim bir an önce kura çekimi yapılsın

Gülhan
Gülhan

Yani yapılacak olan bir kura neden bu kadar uzadı sebebi şu ki insanların paralarına el koymak kullanmak yazık ya insanların umuduyla kazanç sağlamak o kadar mı düştünüz yazıklar olsun

Köşe
Köşe

Ya arkadaş bu ne umursamazlık, bende aynı durumdayım. Ne kura var ne haber var ne iade var. TOKİ neredesin

Muhammet

Bende bekliyorum. Yaklaşık 1,5 yıl oldu. Kura çek millet sonucu öğrensin. Çıkmayanlar parasını alsın. Bu saatten sonra parayı iade etsen ne olur. Para pula döndü.

Fırat
Fırat

Unutuldu sanırım bende bekliyorum ara ara kontrol ediyorum bir şey gözükmüyor

Murat
Murat

Merhaba bir haber alan var mı Ben de aynı dertten muzdaribim

Mahir
Mahir

Aynen belirsizlik çok kötü bir şey

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
02 Mart 2024 21:42

Fatma
28 Ağustos 2023 10:14
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Bursa İlk İş Yerim

Ramazan