Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 21:42

TOKİ sosyal konut projesinde Ordu ilindeki ilk iş yerim projesine başvurdum. Yaklaşık 1,5 yıl olmasına rağmen kura tarihi dahi belli değil. Seçim zamanı hemen kuruların çekileceği söylenmişti. Seçim bitti ama kuradan haber yok. İki kez CİMER'e yazdım. Net bir cevap alamadım, 'merak etmeyin' deniyor sadece. İlerleyen tarihlerde çekilecek kura hakkında da bilgi verilmiyor, 'talebinizi inceleyeceğiz' diyorlar. Ayrıca 2022'nin 10. ayında başvuru için 2000 TL yatırdım. Bu miktar neredeyse o zamanın yarım asgari ücretiydi. Şimdi işlemimi iptal etsem, alacağım para 2000 TL mi olacak? Paramızın değeri düştü. Kuradan da haber yok, gerçekten yazık.

profile profile profile
18 Mayıs 2024 11:44

Merhaba değerli takipçiler bilgi vermek amaçlı yazıyorum hala kura tarihi bile belli değil :)

Yakup
Yakup

TOKİ ilk iş yerim Ordu kurası hala çekilmedi bir sonuca ulaşılmadı neden ilgilendirmiyor

Muhammer
Muhammer

Bende aynı durumdan şikayetçiyim 2 seneyi geçti başvuru yapalı halen daha kura tarihi bile belli değil nereye yapılacağı bile belli değil perşembedeki insanların durumdan haberi bile yok neredeyse.

Fatma
28 Ağustos 2023 10:14
Melih sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ İlk İş Yerim Bursa Kurası Ne Zaman?

Melih
19 Haziran 2023 11:26