Müşerref sonuçtan hiç memnun değil

Müşerref
23 Aralık 2024 09:55

Aralıklarla TOKİ başvurularını takip eden t. C. Vatandaşıyım. Girdiğim birçok çekiliş aleyhime olumlu sonuçlanmadı. Kasım ayında e-devlet'te bulunan Mardin çekilişine katıldım. Katıldıktan sonra hemen onaylanmıyor, TOKİ'nin süzgecinden geçiyor. Tarafıma 2 gün sonra başvuru onaylandı...

Adınıza açılmış numaralı hesaba ödeme yapın mesajı aldım, dedikleri tarihte ilgili hesaba gönderdim. Çekiliş zamanı geldiğinde Mardin Midyat projesinde yedek listesinde ismim yazdığını, başvuru numarasını kontrol ettiğimde yedeklerden çekildiğimi fark ettim. 1 aydır TOKİ'ye ulaşmaya çalışıyorum, tarafıma herhangi bir bilgi verilmiyor.

Yarın konut seçme listesinde yer alıyorum, ilgili kurumdan (TOKİ) hâlâ bilgi alamıyorum. İnternette gördüğüm satış duyurularında Mardin'de 1 yıl ikamet yazıyor. Ve bu bilgi başvuru aşamalarında ve kurada çıkmama rağmen hâlâ da tarafıma dönüş yapılmıyor. Bankada sözleşme esnasında mı iptal olacak?

Bu bir sistem açığıdır, insanların şartları uymuyorsa e-devlet onayından neden geçiriyorsunuz ve parasını mı kullanıyorsunuz? Kurada çıkma şansımı kaybetmek istemiyorum, bunun değerlendirilmesini, istisna tanınmasını rica ediyorum!

Ziraat Bankası'ndan Geciken Para İadesi Sorunu

Gülcan
18 Ekim 2024 20:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Kura Çekilişinde Para İadesi Sorunu

Ahmet
03 Ocak 21:00

Ahmet
08 Kasım 2024 18:49
TOKİ'den Para İadesi Alamıyorum: ATM Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi!

Konut Kurasında Haksız Eleme: Umutlarımızla Oynanıyor!

Ceylan
09 Kasım 2024 15:31
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Kura Çekilişi Sonrası Para İadesinde Zorluklar

Hakan