Taha sonucu yetersiz buldu

Togg Finansman Destek Kredisi Problemi Bankalarla Problem Var

09 Mayıs 2024 15:48

Her türlü olumsuz yorumlara rağmen Togg yerli ve milli arabamızı almak için heves yaptık. Togg özel finansman kredisinde çok büyük problem yaşadık ve yaşıyoruz. Umarım sonradan çözülür de aracımı almış olurum

Togg yerli elektrikli araca özel hem kendi uygulaması ve sitesinde hem de reklamlarda 800.000 TL 12 ay faizsiz kredi veya düşük faizde vadeli Kredi imkanı sunuluyor. Mayıs 2024 kampanyasında ise bu kredi finansman desteği aracın tüm modellerinde geçerli kılındığı kendileri ve müşteri hizmetleri belirliyor. Ben RW1 modelinin uzun menzili için başvuru yaptık ön ödemeyi yaptık finansman Kredi aşamasında resmen krize uğradık. Şirketin kendi belirttiği bu bankaları alabilirsiniz dediği finansman kredisini bankalar vermiyor. Bireysel herhangi bir borçtan dolayı bir sıkıntı yok tamamen Togg ile bankalar arasında bir problem var. Devlet bankalarından Ziraat Bankası ve Halkbank kredi veriyor fakat ikinci versiyon için kredi veriyor. VakıfBank hiçbir şekilde Kredi vermiyor. Devlet destekli arabaya devlet destekli bankadan finansman kredisi istediğinizde şubelerin bile neredeyse hiçbirinin haberi yok. Onun yanında müşteri hizmetleri ve satış danışmanımız bize Ziraat Katılım Bankası Garanti Akbank ve TEB bankası'nı söyledi ve bu bankalarda tüm modellere Kredi olduğunu belirtti. Fakat ne gariptir ki Akbank'a gittik böyle Bir işlemin olmadığını söylediler bize taşıt kredisi vermeye çalışıyorlar. TEB Bankası en sorunsuz banka kredi veren banka olmuş fakat yoğunluktan dolayı geçici olarak kredileri durdurmuşlar 9 Mayıs itibariyle o da Kredi vermiyor. Türkiye Ziraat Katılım Bankası anlaşmamız var evet toplantı yaptık fakat yürürlüğe koymadık diye çok komik bir açıklama yaptı. Yani anlayacağınız finansman kredisini ile araba almak isterseniz Togg firmasının belirttiği açıklamalar ve bankalar ile bankaların kendi açıklamaları arasında çok büyük bir problem var. Şu an aracımız hazır ödeme bekliyor fakat aracımızı bir türlü finansman kredisi sıkıntısı sebebiyle alamıyoruz. 2 versiyona ise ekstradan verecek maddi durumum yok bu sebeple süreç tıkandı kaldı umarım en kısa zamanda çözülür hem herkes hem biz de böyle bir arabayı alırız. Başkası yerimizde olsa kesinlikle arabayı almaktan vazgeçer böyle durumlar ise yerli arabamızın adını çok kötü kirletiyor.

profile profile profile
10 Mayıs 2024 23:02

Üst model için devlet bankaları kredi veriyor. Fakat alt modelini yani RW1 uzun menzil veya kısa menzil alacaklar için şu an sadece Garanti BBVA bankası veriyor. Ama faizsiz kredi için binbir türlü bahane buluyorlar. Vadeli verirler. Fakat dosya masrafı yazıyorlar (4.8bin). Devlet bankalarında böyle bir şey yok. Gelişmeleri yazacağım

14 Mayıs 2024 11:57

14 Mayıs İtibariyle alt modellere Akbank ve Garanti Bankası, Üst modellere Devlet Bankaları (katılımlar hariç) kredi veriyor. Özel bankalar faizsiz krediye binbir türlü bahane uyduruyor bilginiz olsun

15 Mayıs 2024 20:31

15 Mayıs itibariyle Ziraat Katılım bankası 1. Versiyonlara Kredi vermeye başlamıştır

Yorumlar (8)

Harun

Merhaba aynı şeyi yaşadım anlaşmalı olan tüm bankalardan açıklamasız red edildim son anda TEB onayladı bunun için Togg yetkilileri çok uğraştı ama anladığım Togg suçu yok tamamen bankaların yaptığı bir şey yarında aracı teslim alacağım kazasız belasız bineriz inşallah tavsiye ederim ( bu kadar verginin alınmasını kınıyorum)

Musa

Bende kredi puanım 1800 lerde olmasına rağmen bu yıl 2 800 ve 700 binlik faizsiz krediye başvurdum, Ziraat bankasından maalesef kredi alamadım başka bankadan milyonlarca kredi alabiliyorken Ziraat'ten alamıyorum yazıklar olsun ve Ziraat bankasına extra tapu teminatı ya da başka araç teminatı da verebileceğimi söyledim ama kabul etmediler :) gerçi bu ara sosyal medyadan sürekli Togg mağdurlarının arızalarından bahsetmelerini görünce iyi ki almamışım diyorum Allah korumuş resmen beni, 2m. Verip borca girip bir de tamir ve arızalar ile uğraşmak bir kabus herhalde Allah yardımcıları olsun inş. Firma sorunları giderir de halka tam güven verir ise bende alırım inş.

Musa

Nasıl aldınız krediyi?

Taha

Ben finansman kredisinde zorluk çok yaşadım ama bir şekilde aldık. Aracım şu an 4 aylık ve 12bin km'de. İyi ki almışım iyi ki kullanmışım diyorum. Hiç arızam olmadı

Özgür

Merhaba, 1 haftadır aynı sorunu yaşamaktayız proformamız hazır ancak hala Ziraat Katılım 1800 fiyat altında olduğu için V1 uzun menzil veremiyoruz diyorlar. Umarım Kampanyalı Krediyi kullanabilmişsinizdir. Bizim de kullanabilmemiz için bir öneriniz var mı?

Murat

Şimdi son durum ne. En üst modele rw2 ye Ziraat sıfır faiz veriyor mu

Taha

Evet veriyor. Bir an önce sipariş edin. Aracınız Haziran'da çıkarsa krediden faydalanamazsınız

Ahmet

Gelişmeleri takip ediyoruz Taha. Tecrübelerini paylaşmaya devam edersen memnun oluruz.

Okay sonuçtan çok memnun

Okay
17 Mayıs 2024 19:09
Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

Togg Daha Satın Almadan Soğuttu

Kürşad