Rıza sonuçtan hiç memnun değil

TOD Tv Tod Üyelik Kampanya Bitiş Tarihi Ve Fiyatlandırma

Rıza
07 Haziran 2024 20:31

Tod internet sitesi üzerinden yeni sezon için aylık 199 TL lik kampanya teklifi geldi. Bu teklifi onaylayarak paketimi gelecek sezonda dahil olacak şekilde satın aldım normalde üyeliğim ağustos 2024 ayında bitecekken satın aldığım üyelik 5 Haziran 2025 te bitecek olarak görünüyor. Zaten önceki paketim ağustos 2024 te bitiyordu. Paketimi yükselterek +1 yıl daha uzattım. Sorunun düzeltilmesi ve üyeliğimin ağustos 2025 te bitecek şekilde düzenlenmesini istiyorum. Haziran 2024 - ağustos 2024 arasındaki daha önceden ödemiş olduğum üyelik şu anda sistem tarafından silinmiş oldu. Madem üyeliğimizi yeni üyelik olarak yapacaktınız niçin paket yükseltme seçeneği sundunuz? Birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Acilen düzeltilmesini talep ediyorum. Müşteri hizmetlerine de ulaşmak imkansız.
Ayrıca Tog Süper Lig dijital yayın platformu eski üyelerine 199 TL fiyat verirken, tüm Süper Lig maçlarını içeren paketi yeni üyelerine 129 TL'den satıyor! Bunun adı haksızlık değil de nedir? Eski üye olduğumuz için cezalandırılmak sizin için de adil mi gerçekten?

10 Haziran 2024 11:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Rıza Ş. Kurumumuz tarafından, Kayıtlardaki e-mail adresine konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
24 Mayıs 2024 18:01
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yilmaz
09 Ağustos 2024 14:00
TOD Tv Tod Üyelik Yenileme Sorunu
Yusuf sonuçtan memnun

Yusuf
31 Mayıs 2024 15:34
"Bilgi verildiği için teşekkürler."
TOD Tv TOD-Yeni Sezon Maçları Diye Gönderilen Mesajla Eski Sezon Üyelik Satış
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
29 Mayıs 2024 16:51
Enes sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 09:58

TOD Tv Kategorileri