Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Floor One S3 Islak Kuru Süpürgenin Motoruna Su Kaçırmışım!

02 Kasım 2023 22:20

Tineco Floor One S3 ıslak kuru süpürgeyi Vatan Bilgisayar'dan 24.07.2023 tarihinde satın aldım. 2 aylık kullanım sonrası 10 gün tatile gidip gelmem sonucunda cihazı çalıştırmak istediğimde sürekli kirli su haznesini boşalt ışığı yanıp sönerken 'kirli su haznesini boşaltın ya da servise gösterin' gibi sesli ikaz gelmeye başladı. Bakınca yalnızca sensör arızasına benziyordu. Motor çalışıyor. Sadece kirli su haznesini dolu gibi görüp kirli suyu çekmiyordu. KVK yetkili servisine cihazı 30.09.2023 tarihinde teslim ettim. Bugün KVK servisten gene SMS'te 'KVK Servis 'ten haber var; Sn. Müşterimiz; 23015674** Form numaralı cihazınızda garanti dişi kullanımdan kaynaklı arıza tespit edilmiş olup, işlemlerine başlayabilmemiz için tarafınızdan 2213.24 TL işlem bedeli ödemesi beklenmektedir. Ödemede açıklama kısmına mutlaka 2301567489 form numarasını belirtiniz. Belirtilmeme halinde onarım suresinde gecikmelere sebep olabilir. Onarım esnasında, onarıma bağlı olarak fiyat artışı olduğu takdirde, tarafınızdan tekrar ödeme istenecektir. Ödemesi gelmeyen cihazlar 5 is günü içinde iade edilecektir.

https://cihaztakip.kvkteknikservis.com/ sitemizden kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. https://www.kvkteknikservis.com/CihazTakip/HesapBilgileri işlem yapılan servisimizin hesap numarasına havale yapabilirsiniz. SMS almak istemiyorsanız 4933 'ye KVK ret yazıp gönderebilirsiniz. 08502221585' ten KVK Teknik Servise ulaşabilirsiniz. Mersis:0607034230356876 B002' bilgisi verilmiş.' Ben su çeken cihazın motoruna nasıl su kaçırmış olabilirim sayın KVK ve Tineco? Cihazın suyu aldığı yer belli, suyu çektiği yer belli? Ayrıca şikayetvar.com üzerinde benzer şikayetler var. Yurt dışı kaynaklara baktığımızda aynı sorunu bir sürü kişi dile getirmiş. Bu cihazın kronik sorununa benziyor. Yurt dışı kaynaklarda bu sorunu alanların cihazı ücretsiz değiştirilmiş. Türkiye'de KVK nasıl bu sorunu kullanıcı hatası olarak bağlayıp para talep ediyor. Saçma bir arıza için mahkemelik mi olalım?

profile profile profile
08 Kasım 2023 07:31

İletişim bile kurmadılar. Cihazımı alıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

08 Kasım 2023 13:53

Servise giderek cihazı yaptırmadan teslim aldım. Teknik görevliyle görüşmek istediğimi belirttim. Sağ olsun içeriden geldi ve motorda sıvı olduğunu söyledi. Cihazın zaten suyla çalışan bir cihaz olduğunu, benim nasıl motora su kaçırmış olabileceğimi sordum. Çok haklısınız ama temiz su haznesine maksimum seviye üzerinde su konulduğunda ya da cihazın çalışma açısının 140 dereceden fazla eğildiğinde motora su sızabildiğini söyledi. Cihazın çalışırken hata vermediğini, 10 günlük tatil dönüşü sonrası hata aldığımı söyledim. O süreçte sıvı teması sonrası oksitlenme olup hata vermiş olabileceğini söyledi. İnternette aynı sorunun çok fazla paylaşıldığını ve yeni cihazın verildiğini söyledim. Türkiye'de böyle bir uygulama olmadığını söyledi. Cihazı onarırsa kendisinin sıkıntı yaşayacağını, firmanın bu şekilde onarıma izin verdiğini söyledi. Cihazı aldım. Tüketici Hakem Heyetinde hakkımı arayacağım.

15 Kasım 2023 11:43 (Şikayetten 12 gün sonra)

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
22 Kasım 2023 17:28
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
06 Aralık 2023 20:15
Tineco Floor One S3 Ürün 5 Ayda Arızası
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
08 Şubat 2024 15:26
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Islak Süpürge Motor Sıvı Teması

Hüseyin
15 Aralık 2023 03:32
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 16:08
Tineco Hatalı Ürün Satışı Motora Su Kaçma Arızası Ve Garanti Dışı