Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Para Çekme

714 Şikayet
Şikayet Sıralaması
20 Aralık 2022

TikTok Para Çekemiyorum Yardim

TikTok'tan parayı çekemiyorum hesap bilgileri geçersiz başka bir hesap deneyin ya da daha fazla bilgi için hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin diyor hiçbir şekilde hiçbir hesabımla para çekemiyorum bilen varsa bir yardımcı olursa cik sevinirim teşekkürler

18 Aralık 2022

TikTok Bilgim Dışında Coin Satın Almış!

TikTok'ta 3 kez coin satın aldım ve sonrasında bilgim dışında defalarca çekilmiş faturam hep yüksek gelmesi yüzünden fark ettim. Uygulamada hesabı sildim. Sildiğim sürede hala para çekmeye çalışmış uygulama. Ödemesi yapılan coinler yüklü bile değildi. Para iadesi talep ediyorum. Lütfen zararımı tazm...

17 Aralık 2022

TikTok Para Çekme Limiti

TikTok'ta para çekme limitim 100 dolar olarak gözüküyor. Bunun fazlasını çekemiyorum herkesin para çekme limiti 1000 dolarken benimki 100 dolar TikTok para çekme limitimin yükselmesini istiyorum. Neden benim para cekm3 limitim bu kadar düşük herkesin limiti yüksekken lütfen bunun ilgilenilmesini ist...

TikTok Para Çekme Limiti
16 Aralık 2022

Tiktok Payoneer Para Çekme Sorunu

TikTok'dan Payoneer'e para aktarıldığın da dolar Payoneer'e gelmedi TikTok'dan gitti ama lütfen bu konuyla ilgilenin çok saçma bir konu çünkü ile canlı yayın hediyesi çekme yazıyor Payoneer ile yazması gerek lütfen 17 dolarım vardı geri TikTok hesabıma yatsın.

Tiktok Payoneer Para Çekme Sorunu
14 Aralık 2022

Payoneer Hesabını TikTok A Bağlayamıyorum

Payoneer hesabı açtım ama TikTok a bağlayamıyorum sürekli hata veriyor. E posta olarak bağlandığını söylüyor ama TikTok'ta görünmüyor parayı çekemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Algeriadan bağlanıyorum her şeyi de doğru yaptım nasıl olmaz anlamıyorum.

14 Aralık 2022

Para Çekemiyorum Tik Tok Tan

Tiktoktaki paramı çekemiyorum bütün banka hesaplarım silinmiş param içeride kaldı rica ediyorum yardımcı olur musunuz TikTok'a şikayetimi bildirdim hala mesaj gelmedi banka bilgilerine başka ülkeler çıkıyor turkiye çıkmıyor yardımcı olur musunuz mümkünse acil ihtiyacım var

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok'tan bakiyemi çekemiyorum. Banka hesap numaram geçersiz yazıyor. Tekrar kart yüklemek istedim. Turkiye seçeneği yok başka ülke girin yazıyor ve beni PayPal'a yönlendiriyor. Oraya da üye oldum. Ama bu sefer hesap açamadım. Lütfen tekrar turkiye banka kartı ekler misiniz param içeride ve çekemiy...

TikTok IBAN Kabul Etmiyor

TikTok paramı çekemiyorum disabled yazıyor bu sorun ne zaman düzelecek ve benim keşfet kapalı içerik üreticisiyim1 aydır var bir açıklama yapın artık kesin bilgi nedir insanlar mağdur oldu bu sorun çok can sıkmaya başladı 20 kişiyi geçmiyor izlenmeler

TikTok IBAN Kabul Etmiyor

TikTok Şikayet Paramı Çekiyor

Google haberim ve iznim olmadan *TikTok live g.co/ he* sitesinden İş Bankası hesabımdan paralar çekmiş. Halada çekiyor parama blokaj koymuş Yaklaşık 1000 TL'den fazla. Derhal paramın iadesini istiyorum. Böyle saçma sapan hareketlerle insanları daha fazla yanıltmayın. Para iadesi yapılmazsa hukuki iş...

Habersiz Başkası Tarafından TikTok'ta Alişveriş Yapılmış

Benim haberim olmadan iki kere para çekilmiş epos TikTok promoteden akşam saat 11:30 da ben uyurken bir yerden 201 TL bir kere de 274 TL toplam 475 TL para çekilmiş paramın iadesini istiyorum. Gerçek çok saçma böyle bir şey nasıl olabilir. anlamıyorum. Gereğimi yapılmasını istiyorum

12 Aralık 2022

Param Kaç Aydır Paramı Çektim Ama Hala Hesabıma Gelmedi

Kaç aydır paramı hala alamadım paramı çektim hala gelemedi lütfen ilgilenir misiniz paramı neden çekemiyorum lütfen paramı yatırırmısınız 8 aydan fazla oldu hala gelmedi para gerçekten rica ediyorum size zahmet yatırımın artık şu parayı lütfen lütfen

10 Aralık 2022

TikTok Tan Payoneere Gecen Paramı Çekemiyorum

5 gün oldu. Daha param hesaba geçmedi kaç gün daha inceleme altında duracak acaba hesap çok ihtiyacım var o paraya biri yardım etsin lütfen bundan önce daha iyiydi TikTok'ta para çekmek bu ne ya böyle emeğime mi yanayım uykusuz yayın yaptığımamı 30 eylülde yaptırmıştım

05 Aralık 2022

Tiktok Onaysız Paramı Çekimi

Sürekli banka hesabımdan TikTok live onaysız para çekiyor. Bir an önce bunun durmasını ve para iadesini istiyorum. Şu ana kadar yaklaşık 17 dolar çekti. Hâlâ da onaysız bir şekilde paramı çekiyor. Lütfen bir an önce paramı iade etsinler ve bir daha paramı çekmesinler.

05 Aralık 2022

Paramı Çekemiyorum Yardımcı Olur Musunuz

2 Destekçi
02 Aralık 2022

TikTok Para Çekme Sorunu

TikTok banka hesaplarımı kabul etmiyor. Payoneer ve PayPal banka hesabı kabul etmiyor. Bir aydır ben bu sorunu yaşıyorum.

01 Aralık 2022

TikTok'ta Paramı Çekemiyorum

TikTok'ta hiçbir sebep yokken birden banka bilgilerim devre dışı bırakılmış para çekemiyorum yeni IBAN ekleyemiyorum çünkü Türkiye para çekme bölümünde görünmüyor madem paramızı çekemiyoruz bilgi verin. Ona göre yayın açıp vakit boşa harcamayalım. Bilgi veren de yok böyle saçma bir şey görmedim. Böy...

29 Kasım 2022

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor

videoplayer-icon

TikTok uygulamasında eski telefon numaram kayıtlı ve eski telefon numarama erişimim yok bu yüzden hesabımdan numarayı kaldıramıyorum. Para çekme işlemi yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun telefon numarama kod gitmeden değiştirmem mümkün mü lütfen yardımcı olun TikTok hesabım @sekerlayq1

TikTok Eski Telefon Numarama Kod Gidiyor
29 Kasım 2022

TikTok'tan Paramı Çekemiyorum

Kaç hafta oldu TikTok ne zaman düzelecek paramı çekemiyorum şu anda bir işe de giremiyorum o paraya göre plan yapmıştım. Cidden bu kadar bekletmeniz çok fazla acil çözülsün artık. TikTok. Bilgisi olan yorum yapabilir mi veya IBAN dışında başka para çekme yolu varsa anlatabilir misiniz rica etsem.

25 Kasım 2022

3 Destekçi
23 Kasım 2022

Acil Yardim Destek TikTok

videoplayer-icon

TikTok'ta paramı çekemiyorum Türkiye için ödeme yöntemi gözükmüyor. Yardim lütfen nasıl çekeceğim bilen var mi? Hiçbir Banka bilgisi güncellenmiyor ödeme yöntemi ekle seçeneğine tıklayınca turkiye için hiçbir ödeme yöntemi gözükmüyor. Yardim lütfen çekebilen var mi

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör