Tiktak Arabalarını Kontrol Ettirmiyor

15 Ağustos 2024 15:44

Dün akşam TikTak'dan araç kiralama yaptık, arabanın lastiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün üzerinde patladı. Arabada 2 yaşında bir bebek, 1 yaşlı ve 2 kişi daha vardı. Yani toplamda 4 kişiydik. Lastik patlayınca Müşteri Hizmetleri'ni aradık, yol yardımı geleceği iletildi ve geldi de. Müşteri temsilcisi olan arkadaşlar çağrılarda yardımcı olmaya çalıştılar sağ olsunlar ama sordukları bir soru çok saçmaydı. "Janta bir şey oldu mu? Janta bir şey olduysa kazadan sayılır ve sizden ücret talep edilir." Köprünün ortasında kalakalmışız; lastik parçalanmış ve polis biraz kenara almamız gerektiğini iletiyor ama telefonda temsilci arkadaş "Janta bir şey olur" diye bize olduğu yerde kalsın araç diyor. (Polisi, temsilci ile konuşturduk ve arabayı biraz kenara aldık, bu arada janta bir şey olmadı.) Fakat trafiğin ortasında kalmışız, araçta bebek var, üstelik korkmuşuz ve üstelik köprüdeyiz. Polis arabayı biraz kenara al diyor ama bize olduğu gibi kalsın, hareket ettirirseniz janta bir şey olur deniyor. Para ödersiniz deniyor. Bir kere TikTak, sizler dışarı bıraktığınız aracın tüm bakımlarından sorumlusunuz. Deforme olan lastiklerle insanlara araç kullandırıp can güvenliğimizi tehlikeye atamazsınız. Lastik yırtılmış, kontrol edemeyip kaza yapabilirdik. Ne kadar önemli jantınız varmış, insanları "parasını ödersiniz yoksa" diye toplum trafiğini zora sokamazsınız. (Polisi konuşturmasak ikna edemeyecektik.) Gecenin sonunda, yol yardımı beklerken arabayı kilitleyemediğimiz kısmın iadesinin yapılacağı iletildi. Ne bir özür ne kusura bakmayın ne başka bir şey. Sizin müşterinizi ayrıca arayıp, "Dün böyle böyle bir kayda ulaştık, umarım siz ve aileniz iyisinizdir, biz iadeyi gerçekleştirdik, yaşanan durum için çok üzgünüz" gibi müşteri memnuniyet deneyimi araması yapmanız lazım ama nerede. Lütfen dışarı saldığınız araçların bakımlarını kontrol edin. Büyük bir ihmal. Ben dün yaptığım tüm yolculuğun iadesini talep ediyorum.

29 Temmuz 2023 15:31
Tiktak Kirala Yaptığım Masrafın İadesi
Tiktak Kirala Yaptığım Masrafın İadesi
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Kirala Tiktak: Sürekli Mağduriyet Ve Çözülmeyen Sorunlar

03 Aralık 2024 11:22

08 Mayıs 2024 02:12
Tiktak Kirala Mağduriyeti
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 16:47