Şiyar sonuçtan memnun değil

31 Aralık 2024 00:00

28 Aralık 2024 tarihinde Tiktak araç kiralama uygulaması üzerinden üyeliğimi oluşturduktan kısa bir süre sonra, 2 saatlik süreyle araç kiraladım. Kiraladığım araç, 34 GOL 373 plakalı Renault Clio 5 marka araçtı. Aracın rezervasyonunu yaptıktan sonra aracın yanına gittim ve aracın çoğu yerinde vuruklar ve çizikler vardı. Yine de önceden belirtildiği için fotoğrafları çekip araca bindim. Aracın frenlerinin içler acısı şekilde olduğunu fark ettim ve bu durum sürüşümü etkiledi. 2 saatlik sürenin ardından 656,84 lira ücret kesildi. Aracı gereken yere park ettim ve fotoğrafları çekip kiralamayı bitirdikten sonra, sürüş skoru adlı puan sisteminde 38 puan verildiğini gördüm. Ardından ise üyeliğimin pasife alındığını fark ettim. Bu durumun beni negatif yönde etkilediğini söylemem gerek, çünkü 31 Aralık tarihinde günlük kiralama yapacaktım ve bu yüzden yapamıyorum. Müşteri hizmetlerindeki kadın bana pazartesiye kadar açılacağını söyledi, ancak bugün mail yoluyla açılmayacağı mesajını aldım ve bu vesileyle mağdur bulundum. En kısa sürede hesabımın aktif hale getirilmesi gerek. Bunun hak ihlali olduğunu düşünüyorum. Şükrettiğim tek konu maddi açıdan etkilenmemem oldu. Saygılarımla.

Onaysız Kart Çekimleri Ve Yetersiz Müşteri Desteği

29 Eylül 2025 13:09
onaysiz-kart-cekimleri-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.jpg
Can sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ücret Tahsilatı Ve Destek Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

27 Eylül 2025 19:09