Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

12 Kasım 2024 12:06

Ankara Podium'daki mağazadan ekim ayında alışveriş yaptım. Orada ilgilenen çalışan, parfüm hediye ediyorum diye parfüm satmış. Fark edince aynı gün içinde iadesini yaptım. İade işlemini de beceremedi, o yüzden birkaç çekim-iptal vs. yapıldı karttan, neyse halloldu sonunda. Bir hafta sonra başka ürün iade etmek istedim. Acity mağazasına gittim. IBAN numarası alıp buna iade olur dediler. Bekledim bekledim iade yok. Aradılar, kredi kartının slip numarasını vs. istediler, 24 Ekim'de gerekli numaraları gönderdim. 1 Kasım'da iade durumunu sordum, bankaya talimat verilmiş, ödeme listesine alınmışsınız dediler. Tabii yine yok. 8 Kasım'da tekrar sordum, yine aynı şeyler söylendi. Bankamı aradım bugün. Hiçbir iade işleminin bankaya iletilmediğini öğrendim. Bunun üstüne Tiffany Tomato'yu aradım kaç kez. Müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Bir ay olacak neredeyse, oyalanıyorum. 4200 küsur para iademin hemen yapılmasını istiyorum. WhatsApp görüşmelerini kaydettim. Yasal yollara da başvuracağım.

14 Kasım 2024 12:21

Firma geri dönüş yapmadı. Bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

06 Aralık 2024 15:19

Müşteri hizmetlerine günler sonra ulaşabildim. İadede sorun olmuş bankayla çözeceğiz diye bir süre oyalandım. Bankayı aradığımda hiçbir iade vs. Yok tabi ki. İki ay olacak hala iademi alamadım. Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e başvurdum bekliyorum.

06 Aralık 2024 17:37

An itibariyle iademi aldım çok şükür. Bir daha da kapısının önünden bile geçmem herhalde.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 21:23

14 Ocak 2025 16:59
Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 10:11
Pull & Bear Ürünü Vermiyor