Öykü sonuçtan çok memnun

Gusto Giyim Podium AVM Gusto İade Ücretimi Yatırmıyor

04 Haziran 2024 09:45

Ankara Podium AVM Gusto giyim mağazasından 26 Nisan'da bir abiye aldım. Abiyeyi alırken iade konusunda sorun yaşayıp yaşamayacağımı defalarca ilgili personele teyit ettirdim. Sorun yaşamayacağım garantilenince elbiseyi hediye olarak satın aldım ancak beden uymadığı için iade etmem gerekti. 7 Nisan'da iade için götürdüm, ödemeyi yaptığım bankayla sorun yaşadıklarını, iadenin biraz gecikebileceğini söylediler. Anlayışla karşıladım ve bekledim. 1 ay geçti, hâlâ iadem yapılmadı. Arada bir kez merkez tarafından arandığımı söyleyerek iletişime geçtiler, anlayışım için teşekkür ettiklerini söylediler ama ondan sonra ne bir mail iletildi ne de iademin durumunu gösteren bir mesaj aldım. Mağaza müdürü E***, süreci kendisi takip edeceğini söyleyerek özel numarasını iade kağıdının üzerine yazmıştı. 1 ay sonunda aradığımda bu benim özel numaram gibi söylemleri oldu. Merkeze ulaşmak istediğimde kesinlikle müşteri hizmetleri telefonları açmıyor, saatlerce bekletiyor. Paramı ne zaman ödeyeceklerini sorduğumda bizimle ilgili değil gibi cevaplar alıyorum. Yasal süreç başlatacağımı söylüyorum, istediğiniz süreci başlatın diyor mağaza müdürü E***. En kötü butikten yaptığım alışverişte bile bu kadar mağdur olmadım. 1 aydır param alıkonuluyor ve bununla ilgili en ufak bir mahcubiyet bile yok. Müşteri memnuniyetini bırakın, Tüketici Hakları konusunda bu kadar fikri olmayan bir yerden alışveriş yapmak çok büyük bir hataydı. Umarım başka kimse bu durumu yaşamaz.

10 Haziran 2024 11:46 (Şikayetten 6 gün sonra)
Öykü
Öykü
25 Haziran 2024 09:21

Haftalar geçti, hiçbir şekilde benimle iletişime geçilmedi. Müşteri hizmetlerine mail attım, Linkedin'den yazdım. Hiçbir cevap yok. Kurumsal dolandırıcılık! Paranıza el konulmasını istemiyorsanız asla asla bu mağazadan alışveriş yapmanızı önermem.

29 Ağustos 2024 10:46
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 12:06

03 Temmuz 2025 19:26
iade-ucreti-eksik-yatirildi-magaza-sorumlulugunu-yerine-getirmiyor-1.jpg

24 Haziran 2025 18:31
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
01 Aralık 2024 00:26