Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 17:25

Edenred firması ile anlaşmalı bir dönercide bugün ailem ile birlikte yemek yemek istedim. Öncelikle Edenred mobil uygulaması üzerinden çevremdeki restaurantlara baktım. Sonrasında Edenred Ticket geçerli bir restaurant buldum. Bu restorana gittim ve sipariş verdim. Yemeğimi yedikten sonra ödeme noktasında Edenred Ticket ile ödeme yapacağımı söylediğimde orada bulunan orta yaşlı bir adam bana Ticket ile henüz anlaşmadıklarını hala evrak işlerinin devam ettiğini söyledi. Oysa ki hem Edenred Ticket mobil uygulamasında hem de restaurant vitrininde Edenred Ticket'ın geçerli olduğu yazıyordu. Orada bulunan kişiye restaurantın ederned uygulamasında mevcut olduğunu söyledim. Evet ama henüz aktif değil dediler. Camda Edenred sticker bulunuyor dedim. Evet henüz aktif değil dediler. Bu restaurantların hem Edenred ile anlaşması hem de bu ödeme yöntemini kullanmak istememesini anlamıyorum. Kredi kartım ile ödemek zorunda kaldım. Benim için çok kötü bir durum oldu çünkü kredi kartımda harcamam gereken limiti aşmak zorunda kaldım. Edenred olarak madem restoranda ödeme yöntemi aktif değil neden geçerli restaurantlar listesinde kişinin adı mevcut? Neden işletmenin camında Edenred geçerli tabelası var? Eğer Edenred geçerli ve aktif ise benim zararımı kim karşılayacak. Ben yemek ücretimi cebimden karşılamak zorunda değilim. Ki Edenred bakiyemi de nakit olarak kullanamıyorum. Zararımın karşılanmasını istiyorum. Görsellerde mağaza adı siparişin fişi ve gerekli bilgiler mevcuttur.

30 Ekim 2023 11:22 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Kart Kullanıcımız, Öncelikle vaktinizi ayırarak değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yetkili ekibimiz, geri bildiriminize yönelik incelemeyi, en geç, takip eden ilk iş günü içerisinde tamamlayarak size bilgi verecektir. Saygılarımızla, Edenred Türkiye

Ahmet
Ahmet
30 Ekim 2023 17:44

Verilen bilgi yetersizdir. Mağduriyetim çözülmemiştir. Edenred'in veya işletmenin hatası olduğu konusunda tarafıma bilgiler verilmiş olup akabinde bu durumun beni ilgilendirmediğini ilettim. Firmanın işletmeler ile arasındaki iletişimsizlik yüzünden müşteri mağduriyetini çözüme kavuşturamadınız. Farzedin ki o an yanımda nakit veya kredi kartı yoktu ben ne yapacaktım? Bu durum için özür dahi edilmedi. Müşteri memnuniyeti sıfır. Arayan kişi bana sadece sürecin nasıl işlediğini hatanın nereden kaynaklandığını iletti. Ben teknik birim değilim müşteriyim. Vermiş olduğunuz işleyiş ve teknik bilgiler benim işime yaramaz. Mağduriyetimi de çözmedi zaten.

31 Ekim 2023 10:44

Kullanıcımıza konuyla ilgili e-mail ile gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Benzer bilgi ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 15:49

08 Mart 2024 23:19