Emin sonuçtan hiç memnun değil

My Edenred Ticket Ödeme Askıda Kalma Sorunu Ve İade Talebi Hakkında

My Edenred Ticket Ödeme Askıda Kalma Sorunu Ve İade Talebi Hakkında
13 Ocak 2024 23:25

13.01.2024 tarihinde Ataköy Plus AVM İstanbul Bakırköy'de, Double King Chicken Menü alımım sırasında ödememi My Edenred Ticket kart ile 145,00 TL olarak gerçekleştirdim. Ancak kartımı okuttuğumda tutarın kartımdan çekilmiş olmasına rağmen pos cihazına geçmediği belirtildi. Ödemenin askıda kaldığı söylendi. Bakiyenin tarafımdan tahsil edildiğini ifade etmeme rağmen, pos cihazına düşmediği ve yeniden ödeme yapmam gerektiği bildirildi. Güvenerek ikinci bir ödeme gerçekleştirdim. Şu anda My Edenred Ticket firmasından askıda kalan 145,00 TL'nin hesabıma yatırılmasını bekliyorum. Eğer ödeme yapılmazsa, hem My Edenred Ticket firmasından hem de Ataköy Plus AVM içindeki Tab Gıda A.Ş. Burger King şubesinden yasal yollara başvuracağımı bildiririm. Avukat olarak, bu tür durumların ülkemizde yaşanmasından dolayı rahatsızlık duyuyorum ve ödemenin 12 saat içinde gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Mail adresim: uyanikberkay33@com. İsim Soyisim: E.B.U.

15 Ocak 2024 09:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kart Kullanıcımız, Öncelikle vaktinizi ayırarak değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yetkili ekibimiz, geri bildiriminize yönelik incelemeyi, en geç, takip eden ilk iş günü içerisinde tamamlayarak size bilgi verecektir. Saygılarımızla, Edenred Türkiye

17 Ocak 2024 16:38

Değerli Kullanıcımız konu ile ilgili aranarak gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Okan sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2025 15:14
"Çözümünüz için teşekkür ederim kartıma iadem gerçekleşti. Ancak Mobil uygulamadaki destek kısmını geliştirebilirseniz. Sorun çözümünde daha akıcı bir süreç işletilebilir. İlginiz için tekrar teşekkür ederim."
Tuğçe sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2024 15:24
"Hızlı dönüş yaptılar, çözüm ürettiler. Ancak hala telefonla ya da yazılı olarak bot dışında kimseye ulaşılamıyor olması memnuniyetsizlik yaratıyor. Teşekkürler..."

Çift Para Kesintisi Ve Müşteri Hizmetsizliği Mağduriyeti

01 Ekim 2025 20:27
cift-para-kesintisi-ve-musteri-hizmetsizligi-magduriyeti-1.jpg
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 14:48

Edenred Kartım Haksız Yere Bloke Edildi, Bakiyeme Ulaşamıyorum