Rıdvan sonuçtan çok memnun

Ticimax Te Entegrasyon Ve Varyasyon Hatası Alıyorum Ve Çözemiyorlar

01 Ağustos 2024 13:56
Rıdvan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim yardımlarınız için Uğur beye teşekkür ederim”

Ticimax ile marketplace sözleşmesi yaptık. Special Omni adında en full dedikleri paketi aldık fakat yaklaşık 1 aydır ne varyasyon problemimiz çözüldü ne entegrasyon problemimiz çözüldü. Kendileri bile 40 defa bağlanıp çözmeye çalıştılar ama her seferinde 'pazaryerinde ürün silinecek' yok 'bilmem ne' diye geçiştirdiler. Tam 10 gündür ne satış yapabiliyorum ne reklam yapabiliyorum, sadece oturup akşama kadar Ticimax ne diyecek diye bekliyorum. İade istediğimde ise 'sözleşme yapıldı, hiçbir şekilde iade yapılmayacak' deniyor. Hem hatanın nerede olduğunu bulamıyorlar hem de ücretimi iade etmiyorlar.

05 Ağustos 2024 17:40

Yardımlarından ötürü Uğur beye teşekkür ederiz

05 Ağustos 2024 17:41

Teşekkür ederim yardımlarınız için Uğur beye teşekkür ederim

06 Ağustos 2024 10:06 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İlginiz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Departmanı, Ticimax.

Rıza sonuçtan çok memnun

Rıza
18 Temmuz 2024 14:27
"Altyapıda yaşadığım sorunlar bitmiyor ancak çalışanlar sağ olsun ellerinden geleni yapıp çözüm üretmeye çalışıyorlar. Teşekkürler..."
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
04 Haziran 2024 22:15
"Firmadan bugün tekrar ulaştılar. Yasal olarak bir mecburiyet olmamasına rağmen sadece müşteri memnuniyetini sağlamak için çözüm sağlayacaklarını ilettiler ve çözdüler. Firmaya bu tavrından ve yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca süreç boyunca sabırla sureci takip eden d. Hanim ve u. Bey'e de ayrıca teşekkür ederim."

Ticimax Temsilcilerinin Yalan Beyanları Ve Kurulamayan Site

02 Mart 2024 03:36
Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
13 Şubat 2025 20:29
"İrem hanıma teşekkür ederim gerçekten gereken şeyleri fazlasıyla yaptı teşekkür ederim tekrardan"
Ticimax'ta Müşteri Desteği Ve Teknik Sorunlar
Rabia sonuçtan çok memnun